Πολιτική

ΚΚΕ: Όργιο καταστολής και έξωση χαμηλοσυνταξιούχου στου Ζωγράφου την ώρα που Κ. Μητσοτάκης παρίστανε τον εγγυητή «δικαιωμάτων»


«Την ώρα που ο Κ. Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο παρίστανε για μία ακόμη φορά τον εγγυητή της βελτίωσης της καθημερινότητας του λαού, των "δικαιωμάτων" και της "ισότητας", ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έσπαγαν με πριόνι την πόρτα του σπιτιού της χαμηλοσυνταξιούχου Ι. Κολοβού, συνελάμβαναν σαν στυγνούς εγκληματίες την ίδια και τον γιο της, που είναι άτομο με αναπηρία, και χτυπούσαν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να μην ξεσπιτωθεί μια φτωχή οικογένεια» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του «για το όργιο καταστολής και την έξωση χαμηλοσυνταξιούχου στου Ζωγράφου».

Το ΚΚΕ «καταγγέλλει το κρεσέντο καταστολής με εντολή της κυβέρνησης, που πατάει στο αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο για τους πλειστηριασμούς, το οποίο έχει διαμορφωθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Ι. Κολοβού και του γιου της βρίσκονται βουλευτές, στελέχη και μέλη του ΚΚΕ, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, Θ. Παφίλης, έχει πραγματοποιήσει παρέμβαση για το θέμα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη» προσθέτει το σχόλιο του κόμματος και τονίζει καταλήγοντας:

«Απαιτούμε να αφεθούν εδώ και τώρα ελεύθεροι οι συλληφθέντες! Να εκφραστεί ακόμα πιο μαζικά η λαϊκή αλληλεγγύη. Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός!».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες ΚΚΕ