Πολιτική

Κουτσούμπας για ΛΑΡΚΟ: Να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα με αγώνα στους δρόμους


Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη Γερμανία, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απόφαση της κυβέρνησης για το οριστικό κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ:

«Αυτή την ώρα, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να εκφραστεί η μέγιστη δυνατή αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και τις οικογένειες τους. Η κυβέρνηση πάει για οριστικό κλείσιμο, για ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ σε συμπαιγνία με την ΕΕ, με τα άλλα κόμματα, με τη μεγάλη εργοδοσία και τα διάφορα λόμπι των εταιρειών.

Εδώ και τώρα πρέπει να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα. Αυτός που μπορεί να το κάνει είναι ο ίδιος ο ελληνικός λαός, είναι το εργατικό λαϊκό κίνημα, η νεολαία, οι γυναίκες, όλοι μαζί, πιασμένοι χέρι χέρι στους δρόμους του αγώνα, σήμερα, αύριο, κάθε μέρα, μέχρι να σταματήσει αυτή η συμπαιγνία της κυβέρνησης, των μονοπωλίων, της ΕΕ. Και βεβαίως η κυβέρνηση να πάρει ένα ακόμα μάθημα γερό, να φάει ένα γερό χαστούκι από τον ελληνικό λαό και στις ερχόμενες ευρωεκλογές και σε όλες τις επερχόμενες εκλογικές και άλλες μάχες».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες ΚΚΕ