Επιχειρήσεις

Μαρινάκης- Capital: Ξεκινά η δημόσια προσφορά για το ομόλογο 150 εκατ.ευρώ


Ξεκινά σήμερα η δημόσια προσφορά της CPLP Shipping Holdings (όμιλος Μαρινάκη), με, για το κοινό ομολογιακό δάνειο 150 εκατ. ευρώ, το οποίο θα έχει εύρος απόδοσης μεταξύ 2,6% και 3%. Η Δημόσια προσφορά θα ολοκληρωθεί στις 20 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για την πρώτη ομολογιακή έκδοση εταιρείας συμφερόντων του Ομίλου Μαρινάκη στην εγχώρια χρηματαγορά, γεγονός που αναμφίβολα έχει εξέχουσα σημασία. Το ομόλογο θα έχει πενταετή διάρκεια και η δημόσια προσφορά θα ολοκληρωθεί στις 20 Οκτωβρίου.
Η διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα βάσει των οποίων θα λάβει χώρα η έκδοση του ομολόγου των 150 εκατ.ευρώ, έχει ως εξής:
•    18 Οκτωβρίου 2021: Έναρξη Δημόσιας Προσφοράς -εγγραφής επενδυτών στην έκδοση του ΚΟΔ μέσω του Η.ΒΙ.Π. (10:00 π.μ. ώρα Ελλάδος)
•    20 Οκτωβρίου 2021: Λήξη Δημόσιας Προσφοράς – εγγραφής επενδυτών στην έκδοση του ΚΟΔ μέσω του Η.ΒΙ.Π. (4:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος)
•    20 Οκτωβρίου 2021: Ανακοίνωση της πλήρωσης των προϋποθέσεων έκδοσης του ΚΟΔ, της τελικής απόδοσης και του Επιτοκίου στο Η.Δ.Τ. του Χ.Α. και στην ιστοσελίδα της Εκδότριας.
•    22 Οκτωβρίου 2021: Δημοσίευση αναλυτικής ανακοίνωσης για την έκβαση της Δημόσιας Προσφοράς.
•    22 Οκτωβρίου 2021: Πιστοποίηση της καταβολής των αντληθέντων κεφαλαίων και έκδοσης του ΚΟΔ από την Εκδότρια. Παράδοση των Ομολογιών στους επενδυτές μέσω καταχώρισης σε λογαριασμούς αξιογράφων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων. Δημοσίευση ανακοίνωσης για την έναρξη διαπραγμάτευσης.
•    25 Οκτωβρίου 2021: Έναρξη διαπραγμάτευσης των Ομολογιών στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα