Αθλητικά

Με πράσινη φανέλα ο Ολυμπιακός!


Μυθικό συμβόλαιο με ξένο κολοσσό που δραστηριοποιείται στην «πράσινη» ενεργειακή μετάβαση εξασφάλισε η Πειραϊκή ΠΑΕ με τίμημα το χρώμα της φανέλας

Πράσινου χρώματος θα είναι η δεύτερη φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά το μέγα-deal εκατομμυρίων ευρώ που εξασφάλισε η Πειραϊκή ΠΑΕ, με ξένο κολοσσό που δραστηριοποιείται στον τομέα της «πράσινης» ενεργειακής μετάβασης που έρχεται στην Ελλάδα.

Το θέμα, ωστόσο, έχει ήδη ανάψει φωτιές σε μεγάλη μερίδα φιλάθλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι μέσα από τα social media, αντιτίθενται στην πρωτοβουλία της διοίκησης, για την πράσινη απόχρωση της ερυθρόλευκης φανέλας.

Πηγές της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξηγούν ότι σαφώς και δεν αλλάζουν τα βασικά χρώματα της ομάδας που είναι και θα παραμείνουν ερυθρόλευκα, αλλά πρόκειται καθαρά για μια εναλλακτική φανέλα, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο σε εκτός έδρας αγώνες, όπως συμβαίνει με τις φανέλες μαύρης, μπλε και γκρί απόχρωσης που χρησιμοποιούνται.

Επίσης, διευκρινίζεται ότι το σορτσάκι των ποδοσφαιριστών που θα συνοδεύουν την πράσινης απόχρωσης φανέλα, θα είναι κόκκινο και συνολικά η στολή θα θυμίζει την εμφάνιση της εθνικής Πορτογαλίας.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι βάσει της συμφωνίας η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα, η νέα εμφάνιση θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε 2 τουλάχιστον εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες και σε 8 εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.

Η εταιρία που χρηματοδοτεί το εν λόγω deal έχει πράσινο λογότυπο και έτσι εξηγείται η επιμονή της για τον... χρωματισμό της φανέλας του Ολυμπιακού.

Επίσης, επιλέχθηκε ο Ολυμπιακός για τη διαφήμισή της, επειδή είναι η λαοφιλέστερη ομάδα αλλά και για τις εντυπώσεις που θα προκαλέσει η κίνηση να «πρασινίσει» η φανέλα της πειραϊκής ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα