Αγορές

Μπορεί το Bitcoin να φτάσει τα $100.000, αλλά το Bitcoin BSC έχει δυνατότητες για 10x


Οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν την πορεία του Bitcoin, περιμένοντας να φτάσει στα 100.000 δολάρια μέχρι το 2024. Όπως άλλωστε πολλές προβλέψεις αναφέρουν, βασιζόμενες και στο επερχόμενο halving.

Ωστόσο, ακόμη και στο ιδανικό αυτό σενάριο, υπάρχουν στο προσκήνιο νέα κρυπτονομίσματα που μπορούν να επιφέρουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη στους επενδυτές τους.

 

Ένα από αυτά είναι το νέο Bitcoin στο blockchain του Binance (BNB).

Αγοράστε $BTCBSC εδώ

Bitcoin BSC - Η πράσινη εναλλακτική επιλογή

Το Bitcoin BSC, δεν είναι απλώς ένας ακόμη κλώνος του BTC, όπως πολλοί έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς. Αντιθέτως, αντιπροσωπεύει μια πράσινη έκδοση BEP-20 του αρχικού Bitcoin, κατασκευασμένη στην έξυπνη αλυσίδα Binance Smart Chain, (BSC), το οποίο προσφέρει μεγάλη χρησιμότητα.
Ενώ το Bitcoin λειτουργεί με τον ενεργοβόρο μηχανισμό συναίνεσης proof-of-work (PoW), το Bitcoin BSC υιοθετεί μια πιο φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση, ευθυγραμμισμένο με την ευρύτερη τάση προς τη βιωσιμότητα στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Info 1

Μια δεύτερη ευκαιρία να αποκτήσετε Bitcoin με μόνο 0,99 δολάρια

Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του Bitcoin BSC, είναι ότι έρχεται για να αναδημιουργήσει την πορεία του Bitcoin, ξεκινώντας από το 2011. Πόσοι από εμάς θα θέλαμε να γυρνούσαμε πίσω στο παρελθόν και να αγοράζαμε Bitcoin, όταν η τιμή του ήταν στο ένα περίπου δολάριο;

Εάν για παράδειγμα είχατε αγοράσει Bitcoin αξίας 20 περίπου δολαρίων, σήμερα θα είχατε πάνω από μισό εκατομμύριο. Εάν είχατε ρισκάρει περισσότερα και επενδύατε 100 δολάρια, σήμερα θα είχατε περισσότερα από 2.6 εκατομμύρια!

2011 Price

Το Bitcoin BSC, σας δίνει αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που αναζητούσατε. Η προπώλησή του έχει ήδη ξεκινήσει και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα διακριτικά του με μόλις 0,99 ανά $BTCBSC. Μια τιμή που παραπέμπει στα αρχικά στάδια του Bitcoin, όπου μόνο λίγοι είχαν τη διορατικότητα να επενδύσουν. Με το 29% της συνολικής προσφοράς κρυπτονομισμάτων να είναι διαθέσιμο για αγορά στην προπώληση, η αρχική κεφαλαιοποίηση του έργου έχει οριστεί σε ένα ποσό των 6.063.750 δολαρίων. Ένα κεφάλαιο το οποίο αφήνει σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης, προσελκύοντας την προσοχή τόσο έμπειρων όσο και αρχάριων επενδυτών.

Σημαντικό μάλιστα να τονίσουμε ότι μέσα σε λίγες ημέρες, το presale κατάφερε να ξεπεράσει τα 4.4 εκατομμύρια σε συγκεντρωθέντα κεφάλαια. Καθόλου περίεργο λοιπόν που αρκετοί αναλυτές το κατατάσσουν στη λίστα με τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για το 2023 και αναμένουν να φτάσει στο 10x από την αρχική του τιμή.

Αγοράστε $BTCBSC εδώ

Παθητικό εισόδημα για πολλά χρόνια

Το Bitcoin BSC δεν είναι απλώς ένα από τα κρυπτονομίσματα που θα ανεβούν σε τιμή. Πρόκειται για μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, δίνοντας τη δυνατότητα για ποντάρισμα (staking) με εξαιρετικές ανταμοιβές. Ειδικότερα, το 69% της συνολικής διαθεσιμότητα, ήτοι 14.455.000 $BTCBSC, θα διατεθούν στους συμμετέχοντες στη δεξαμενή πονταρίσματος.

Benefits

Οι ανταμοιβές θα διανέμονται κάθε 10 λεπτά, αντικατοπτρίζοντας το χρονοδιάγραμμα μπλοκ του Bitcoin και διασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν συνεχή κέρδη. Έτσι, με το ποντάρισμα των BTCBSC που θα αγοράσετε, μπορείτε να εξασφαλίσετε μια αξιόπιστη πηγή παθητικού εισοδήματος για πολλά χρόνια.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin BSC για 10x κέρδη;

Η απόκτηση κρυπτονομισμάτων Bitcoin BSC είναι μια αρκετά εύκολη διαδικασία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω σύντομα βήματα:

Βήμα 1ο – Αγοράστε μερικά κρυπτονομίσματα

Εάν δεν έχετε στην κατοχή σας κρυπτονομίσματα, θα πρέπει να αγοράσετε μερικά. Είτε μέσω κάπου ανταλλακτηρίου, είτε απευθείας από ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, όπως το Metamask. Προκειμένου να συμμετέχετε στην προπώληση του Bitcoin BTC, θα χρειαστεί να έχετε διαθέσιμα μερικά BNB ή USDT στο Binance Blockchain. Εναλλακτικά μπορείτε να προβείτε στην αγορά $BTCBSC και με ETH.

Βήμα 2ο – Συμμετοχή στο Presale

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Bitcoin BSC και συνδέστε το πορτοφόλι σας πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί. Αφού ορίσετε το ποσό που θέλετε να επενδύσετε, ολοκληρώστε τη συναλλαγή στο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων.

How to buy

Αγοράστε $BTCBSC εδώ

Bitcoin BTC ή Bitcoin BSC;

Σίγουρα το Bitcoin (BTC) έχει αρκετές προοπτικές και θα μπορούσε να φτάσει τα 100.00 δολάρια μετά το halving. Ωστόσο  ακόμη και στο θετικό αυτό σενάριο, η άνοδός του θα είναι περίπου στο 4x.

Το Bitcoin BSC από την άλλη, αποτελεί ένα νέο και αρκετά υποσχόμενο κρυπτονόμισμα το οποίοι θα μπορούσε ευκολότερα να καταφέρει την ίδια άνοδο και ακόμη μεγαλύτερη, φτάνοντας έως και 10x σε μόλις λίγες ημέρες.

Φυσικά το ρίσκο για επένδυση σε ένα νέο crypto coin είναι μεγαλύτερο, αλλά πολύ μεγαλύτερες είναι και οι προοπτικές για σημαντικά και γρήγορα κέρδη.

Αγοράστε $BTCBSC εδώ

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις