Διεθνή

Νέες κατηγορίες στην υπόθεση κηδεμονίας της Britney Spears


Ο δικηγόρος της Britney Spears, Μάθιου Ρόζενγκαρτ κατηγόρησε τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς ότι προσπαθεί να πάρει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμούς, προτού παραιτηθεί από την κηδεμονία της κόρης του.

Τα νέα στοιχεία για τους λογαριασμούς, για τους οποίους ο Τζέιμι Σπίαρς θέλει να έχουν πληρωθεί πριν αποχωρήσει, κατέθεσε ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ.

Στην αναφορά του σημειώνει ότι «η Britney Spears δεν θα εκβιαστεί. Η κατάφωρη προσπάθεια του κ. Σπίαρς να ανταλλάξει την αναστολή και απομάκρυνση με περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές, πέραν των εκατομμυρίων που έχει ήδη πάρει αυτός και οι συνεργάτες του, από την περιουσία της κ. Spears, δεν είναι μια καλή αρχή».

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Variety, η Britney Spears πρέπει να πληρώσει 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων, 500.000 δολάρια στην πρώην εταιρεία διαχείρισής της, καθώς και πρόσθετες πληρωμές στον πατέρα της.

Από την πλευρά του Τζέιμι Σπίαρς δεν υπήρξε απάντηση, αν και στο παρελθόν είχε υπερασπιστεί τον χειρισμό του στις οικονομικές υποθέσεις της κόρης του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian, τα νέα στοιχεία συμπληρώνουν την αναφορά που έγινε τον Ιούλιο για την απομάκρυνση του Τζέιμι Σπίαρς από την ζωή της κόρης του. Θα εξεταστεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα