Επιχειρήσεις

ΝΙΚΑΣ: Αύξηση κερδοφορίας στο πρώτο εξάμηνο του 2021


Ο Όμιλος εταιρειών ΝΙΚΑΣ, συνέχισε τη θετική του πορεία κατά το α' εξάμηνο της τρέχουσας χρονιάς,  αυξάνοντας την κερδοφορία του σε όλα τα επίπεδα και διατηρώντας σταθερό το μερίδιο στην αγορά αλλαντικών.

Κατά το α’ εξάμηνο του 2021 οι συνολικές καθαρές πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν σε €28.086 χιλ., παραμένoντας στα επίπεδα του 2020, ακολουθώντας την τάση της αγοράς αλλαντικών.

Τα Μικτά Κέρδη αυξήθηκαν κατά 37,3% σε σχέση με αυτά της αντίστοιχης περυσινής περιόδου και διαμορφώθηκαν σε €8.134 χιλ. .

Το EBITDA του Ομίλου αυξήθηκε κατά €1.601 χιλ. σε σχέση με αυτό του 2020 και διαμορφώθηκε €2.382 χιλ. σε σχέση με €781 χιλ στην αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Τα αποτελέσματα προ φόρων (EBT) του Ομίλου αυξήθηκαν κατά €999 χιλ και ανήλθαν σε €160 χιλ. έναντι ζημιών €839 χιλ κατά την προηγούμενη περίοδο.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Αγγελική Οικονόμου δήλωσε σχετικά :

«Εστιάσαμε στην περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων μας, επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση όλων των δεικτών κερδοφορίας.  Προσδοκούμε ότι η θετική μας πορεία θα συνεχιστεί, εφαρμόζοντας συνεπώς την στρατηγική μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.»

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα