Επιχειρήσεις

O ΑΒΑΞ πουλάει τη Volterra


Ο ΑΒΑΞ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών που ανέφεραν ότι βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης της Volterra. Με σημερινή της ανακοίνωση η εταιρεία γνωστοποιεί πως έχει εκκινήσει διαδικασία συζητήσεων με ενδιαφερόμενους επενδυτές για τη Volterra (πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου), ωστόσο σημειώνει ότι δεν έχει προκύψει η οιαδήποτε συμφωνία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Σε συνέχεια της από 25.11.2021 χρηματιστηριακής ανακοίνωσης της ΑΒΑΞ ΑΕ (η «Εταιρεία») σχετικά με δημοσιεύματα αναφορικά με την θυγατρική Volterra AE, και κατόπιν σχετικής ανανέωσης του στρατηγικού της πλάνου, ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό ότι η Εταιρεία – υπό την καθοδήγηση χρηματοοικονομικού συμβούλου – έχει εκκινήσει διαδικασία συζητήσεων με ενδιαφερόμενους επενδυτές για την εν λόγω θυγατρική εταιρεία. Επί του παρόντος, δεν υπάρχει οριστική κατάληξη των συζητήσεων ή οιαδήποτε συμφωνία για μεταβίβαση της εν λόγω θυγατρικής ή μέρους αυτής.

Η ΑΒΑΞ θα λάβει υπόψη την πιθανή διακοπή της σχετικής δραστηριότητας, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του ΔΠΧΑ 5, στις οικονομικές καταστάσεις του 2021 οι οποίες θα δημοσιευτούν την 27.04.2022.

Για οποιαδήποτε αλλαγή στα ανωτέρω, η Εταιρεία θα προβεί στις δέουσες γνωστοποιήσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες ΑΒΑΞ