ΕΥΖην

Ο δύσκολος αγώνας της Ντρου Μπάριμορ με το αλκοόλ και η φιλία της με την Κάμερον Ντίαζ


Σε μία εξομολόγηση καρδιάς προχώρησαν η Κάμερον Ντίαζ και η Ντρου Μπάριμορ στους Los Angeles Times. Η φιλία τους ξεκίνησε όταν η Κάμερον Ντίαζ σύχναζε σ΄ ένα καφέ που η 14χρονη τότε Μπάριμορ εργαζόταν.

Η Ντίαζ μίλησε για το αγώνα της καλύτερης της φίλης να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

Ήταν «δύσκολο να το βλέπεις» είπε χαρακτηριστικά η ίδια και πρόσθεσε. «Ηξερα ότι αν μέναμε δίπλα της και της δίναμε την υποστήριξη που χρειαζόταν, θα έβρισκε τον δρόμο της. Είχα απόλυτη πίστη σε εκείνη».

Με τη σειρά της η Ντρου Μπάριμορ παραδέχθηκε ότι στράφηκε στο αλκοόλ μετά το διαζύγιό της με τον σύμβουλο τέχνης Γουίλ Κόπελμαν το 2016. Η κατάσταση επιδεινώθηκε τόσο πολύ, που ο θεραπευτής της, Μπάρι Μίτσελς παραιτήθηκε μετά από δέκα χρόνια συνεδριών.

Ωστόσο ένα σημείο καμπής στην ζωή της ήταν όταν της προσφέρθηκε το "The Drew Barrymore Show" το 2019. «Με ταρακούνησε πραγματικά. Είπα: "δεν μπορώ να το χειριστώ αυτό αν δεν βρίσκομαι σε ένα πραγματικά καθαρό μέρος"», ανέφερε.

Σήμερα επικεντρώνεται στο «ρόλο» της ζωής της, που αφορά τις δύο κόρες της. «Συνειδητοποίησα ότι μόνο με τα κορίτσια μου είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Πάντα πίστευα ότι θα ήμουν σε αυτόν τον τροχό χάμστερ για όλη μου τη ζωή. Ίσως όμως να υπάρξει κάτι διαφορετικό πριν σβήσουν τα φώτα», κατέληξε η Ντρου Μπάριμορ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα