ΕΥΖην

Ο Giorgio Armani σχεδιάζει το εσωτερικό superyacht


Η πολυτέλεια στη θάλασσα είναι στο μυαλό του Giorgio Armani, καθώς σχεδιάζει το 72 μέτρων σούπεργιοτ Admiral για λογαριασμό του The Italian Sea Group· ο εσωτερικός σχεδιασμός του Admiral, η καθέλκυση του οποίου προγραμματίζεται για το 2024, παρουσιάστηκε στις 11 Φεβρουαρίου στη Marina di Carrara.

Στο σούπεργιοτ συνδυάζονται πλευρές του κόσμου της ναυσιπλοΐας και της μόδας: χρυσοί τόνοι υπογραμμίζουν τους γήινους του εσωτερικού, συμπλέοντας με τα φωτιστικά και άλλα στοιχεία που προέρχονται από Armani/Casa.

Αραχνοΰφαντες κουρτίνες χωρίζουν τους χώρους χωρίς να τους κλείνουν τελείως τον έναν από τον άλλον. Μεγάλοι καναπέδες με πολλά μαξιλάρια προσκαλούν τους ταξιδιώτες να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας κοκτέιλ.

1

Στη λιτή τραπεζαρία, πολυθρόνες σε μπεζ χρώμα αντικαθιστούν τις συνήθεις καρέκλες φαγητού.

Στο κατάστρωμα, καθίσματα σε σχήμα L επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν την εναλλασσόμενη θέα της θάλασσας και του ορίζοντα.

2

Το βράδυ, λάμπες τοποθετημένες στις γωνίες και γύρω από το ξύλινο κατάστρωμα εκπέμπουν απαλό φωτισμό, διαμορφώνοντας ρομαντικό κλίμα.

Προβλέπεται επίσης γυμναστήριο και αίθουσα μασάζ (https://www.instagram.com/p/ComyQVVMOok/).

4

«Το νέο γιοτ, το οποίο συνδυάζει τεχνολογία και σχεδιαστική αριστεία με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Αρμάνι και τη βαθυστόχαστη ταυτότητά της θα μας δώσει μεγάλη ικανοποίηση» σχολίασε ο Giovanni Costantino, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του The Italian Sea Group. (https://www.instagram.com/p/CompwLestt5/).

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις