Πολιτική

Ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος-Δηλώσεις Ν. Νικολόπουλου  


Την ίδρυση κόμματος πατριωτικού, αντισυστημικού χαρακτήρα ανακοίνωσε σήμερα (11/2) ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας, μπαίνοντας επικεφαλής του εγχειρήματος. 

Όπως έχει γράψει «Σin» το νέο κόμμα τοποθετείται στον πολιτικό χώρο από τη λαϊκή δεξιά,  μέχρι την αριστερά του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ.  

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τράγκας στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Crash δήλωσε: 

«Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία, θα είμαι παρών στις εκλογές. Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους. Όσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ‘21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας. Επί μνημονίου οι Έλληνες μετανάστευσαν μαζικά. Σήμερα επί κορονοϊού και επί Κυριάκου Μητσοτάκη ζούνε τον ενταφιασμό της εθνικής οικονομίας και έναν κυβερνητικό θίασο σκιών. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τη γέννηση ενός παρόμοιου κόμματος. Έχει απόλυτη ανάγκη από μια όρθια κοινωνία που να την εκφράζει ένα παλλαϊκό κύμα ελευθέρων δημοκρατικών πολιτών που ανήκαν ή ανήκουν σε όλες τις γνωστές πολιτικές παρατάξεις. Χωρίς ετικέτες, χωρίς κλισέ».

Νικολόπουλος: Θα είμαστε τρίτο κόμμα στη Βουλή 

Ο πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, που είναι στην ηγετική ομάδα του νέου κόμματος, με αφορμή την ανακοίνωση δήλωσε μεταξύ άλλων: 

«Τώρα που ο κ. Μητσοτάκης έδωσε αλαζονικά και θρασύτατα το τελικό οικονομικό κτύπημα στον Ελληνισμό τώρα εμείς οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ δίνουμε το εναρκτήριο λάκτισμα. Οι αναλυτικότατες μακροσκελείς ανακοινώσεις για το δολοφονικό νέο Lock Down, θύμισαν τα έτοιμα μνημονικά κείμενα που ερχόντουσαν από την φασιστική ΤΡΟΪΚΑ των ξένων και εταίρων της ΕΕ δανειστών - δυναστών και μεταφραζόντουσαν τότε άρον -  άρον στον μεταφραστή google.

Οι μνημονιόπληκτοι Έλληνες μισθωτοί συνταξιούχοι και βιοπαλαιστές επίσης με την εμπειρία τους έχουν αντιληφθεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, οργανωμένα από την Γερμανοκρατούμενη  ΕΕ,  μία πανευρωπαϊκή εσωτερική υποτίμηση. Με την δήθεν «ιερή» δικαιολογία της προστασίας της ζωής μας.

Μέσα σε αυτό το κλίμα το κίνημα των ελεύθερων ανθρώπων γίνεται τσουνάμι που θα σαρώσει το σάπιο πολιτικό σαθρό σύστημα που επανέκαμψε στην εξουσία δριμύτερο και φασιστικότερο. 

Στοιχηματίζω ότι εμείς θα είμαστε το τρίτο κόμμα στη Βουλή που θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές, που όλα δείχνουν πως θα γίνουν σε λιγότερο  από 200 μέρες. Ένα μόνον άλλου είδους φόβο έχω, όχι αν θα θα μπούμε η όχι στη Βουλή, γιατί αυτό ήδη προεξοφλείται από την ενθουσιώδη υποδοχή και τη μαζική συμμετοχή στο νέο κόμμα. 

Έδωσαν την αστυνομική τους ταυτότητα μόνον από την Αχαία κοντά 500 πολίτες, που ζήτησαν να γίνουν ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ενός κινήματος που γεννιέται από κάτω προς τα πάνω ... χωρίς ακόμα να ξέρουν καλά καλά ποιο είναι το όνομα του... Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ... Χωρίς να έχει δώσει ακόμα το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ...

Αγχώνομαι λοιπόν μήπως οι προσδοκίες, του προδομένου από τον Μητσοτάκη - λαού, μπορούν να προκαλέσουν απογοητεύσεις που θα είναι τότε δύσκολο να διαχειριστούν. 

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  που υποστηρίζουμε τον ΤΡΑΓΚΑ καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα από τη λαϊκή δεξιά του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος και την Καραμαλικη κεντροδεξιά, μέχρι την αριστερά του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ.
Μοιάζει το νεο ΚΙΝΗΜΑ μας, με ένα φαρδύ σεντόνι που είναι ικανό να σκεπάσει όλους μας που νοιώθουμε πρώτα Έλληνες και πάνω από όλα είμαστε με την Ελλάδα.» 
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα