ΕΥΖην

Ο γιος του David Bowie τίμησε τη μνήμη του πατέρα του


Ο Duncan Jones τίμησε τον αείμνηστο πατέρα του, David Bowie, του οποίου ο θάνατος πριν από πέντε χρόνια προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο.

"Στα χρόνια που έχουν περάσει, ο Bowie και η κληρονομιά που άφησε, κάθε άλλο παρά έχει ξεχαστεί", σχολίασε ο Jones σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ημέρα θανάτου του πατέρα του, που ήταν στις 10 Ιανουαρίου. 

"Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που πέθανε ο μπαμπάς. Είμαστε όλοι λυπημένοι, αντιμετωπίζοντας το ο καθένας με το δικό του τρόπο. Αλλά είναι τόσο αξιοθαύμαστο και ευχάριστο που ο μπαμπάς εξακολουθεί να είναι τόσο ξεκάθαρα αγαπημένος από τόσους πολλούς. Ναι, τον χάσαμε... αλλά με τόσα πολλά "δικά του" στη δουλειά που έκανε, είναι σαφώς ακόμα εδώ".

Μετά από μια μάχη με τον καρκίνο, ο εμβληματικός Βρετανός καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου 2016, μόλις δύο ημέρες μετά τα 69α γενέθλιά του.

Η δημοσίευση του Τζόουνς συνοδεύτηκε με το εξώφυλλο από το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του Bowie "Blackstar", το οποίο κυκλοφόρησε στις 8 Ιανουαρίου 2016, την ημέρα των γενεθλίων και δύο μέρες πριν φύγει από τη ζωή.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης