ΕΥΖην

Online μαθήματα μόδας από Jacquemus και Paul Smith


Με τα πανεπιστήμια κλειστά στη Γαλλία, η Γαλλική Σχολή Μόδας (Institut Français de la Mode) ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει δωρεάν online μαθήματα με θέμα «Κατανοώντας τη Μόδα: Από την Άσκηση Επιχειρηματικής Δραστηριότητας στον Πολιτισμό».

Στον νέο κύκλο στον ρόλο των διδασκόντων που θα μοιραστούν τη σοφία τους με τους συμμετέχοντες θα είναι ο Γάλλος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus και ο Βρετανός βετεράνος της μόδας Σερ Paul Smith.

Τα μαθήματα διοργανώθηκαν πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2019 με περίπου 11.000 συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο.

Οι Sidney Toledano, CEO του ομίλου LVMH, Francesca Bellettini, CEO του Saint Laurent και Bruno Pavlovsky, πρόεδρος δραστηριοτήτων μόδας του οίκου Chanel επίσης θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Τα επιμέρους θέματα που θα καλυφθούν είναι η εκπροσώπηση των φύλων, κοινωνικά ζητήματα και υποκουλτούρες.

Επίσης η online πρωτοβουλία θα ανιχνεύσει τη σχέση μεταξύ μόδας και Τύπου και θα εξερευνήσει τη μόδα ως πολιτιστικό φαινόμενο και δημιουργική βιομηχανία.
 
Τα μαθήματα «Κατανοώντας τη Μόδα: Από την Άσκηση Επιχειρηματικής Δραστηριότητας στον Πολιτισμό» ξεκίνησαν στις 30 Μαρτίου, γίνονται στα Αγγλικά από τον καθηγητή του IFM, Benjamin Simmenauer και είναι διαθέσιμοι υπότιτλοι και σε άλλες γλώσσες.

Οι ενδιαφερόμενοι κάνουν εγγραφή μέσω του FutureLearn.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα