Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: «Δεν υπάρχει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για την κακοδιαχείριση της Νέας Δημοκρατίας στον ΟΠΕΚΕΠΕ»


Συνεχίζεται η αντιπαράθεση σχετικά με τα προβλήματα στη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ, με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να εκδίδει νέα ανακοίνωση με τίτλο "Δεν υπάρχει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για την κακοδιαχείριση της Νέας Δημοκρατίας στον ΟΠΕΚΕΠΕ».

Συγκεκριμένα, ο τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αναφέρει: 

«Η ιστορία αρχίζει από μένα» θα έπρεπε να είναι ο τίτλος του  «κομματικού» Δελτίου Τύπου που εξέδωσε στις 10/05/2024 το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,  με το οποίο ο κ. Αυγενάκης «αδειάζει» τους προκατόχους του υπουργούς (κ.κ. Γεωργαντά, Λιβανό και Βορίδη) των κυβερνήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, αναγνωρίζει την ανάγκη «για εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ και αντιμετώπιση σε μόνιμη και υγιή βάση των συσσωρευμένων προβλημάτων που προέκυψαν από παρελθόντα έτη», ότι «ο ΟΠΕΚΕΠΕ ήταν υποχείριο κομματικών εντολών και προσωπικών επιλογών» και  καταλήγει ότι  επιτέλους «… ο ΟΠΕΚΕΠΕ εκσυγχρονίζεται ώστε να λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια και δικαιοσύνη και μέσα στο πλαίσιο και τους κανόνες της ΕΕ»

Κύριε Υπουργέ, μήπως ξεχάσατε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια κυβερνά η Νέα Δημοκρατία; 

Κύριε Αυγενάκη, η  απολογία σας για τις κυβερνητικές επιλογές του κόμματός σας,  δεν πείθει και δεν λειτουργεί σαν «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» που σας εξαγνίζει από τη συνολική ευθύνη για την κακοδιαχείριση του Οργανισμού Πληρωμών και την αποτυχία της πολιτικής σας στον αγροτικό τομέα.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα