Αγορές

Πέφτουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές


Πέφτουν στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στις αμερικανοσινικές διαπραγματεύσεις και στο ευρύτερο γεωπολιτικό τοπίο με τις παρεμβάσεις Τραμπ.

Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,47% στις 23.527 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE κινείται πτωτικά 0,57% στις 8.535 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC διολισθαίνει 0,46% στις 7.800 μονάδες.

Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει απώλειες 0,7% στις 40.141 μονάδες, ενώ στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται χαμηλότερα 0,17% στις 13.803 μονάδες.

Η Allianz, ο γερμανικός κολοσσός που κατέχει την εταιρεία ομολόγων Pacific Investment Management Co. (Pimco), ανακοίνωσε αύξηση των κερδών της για το πρώτο τρίμηνο, φτάνοντας σε επίπεδα-ρεκόρ λόγω υψηλότερων εσόδων από τον ασφαλιστικό κλάδο και νέων εισροών στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα