ΕΥΖην

"Psalm" ονόμασαν το τέταρτο παιδί τους η Kim Kardashian και ο Kanye West


Psalm (ψαλμός) ονόμασαν το τέταρτο παιδί τους η Kim Kardashian και ο Kanye West.

Σε ανάρτησή της στο Twitter η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο οθόνης (screenshot) από συνομιλία με τον σύζυγό της.

«Όμορφη Ημέρα της Μητέρας» με την άφιξη του τέταρτου παιδιού μας είμαστε ευλογημένοι πέρα από τα όρια, έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε» έγραψε η Kim Kardashian.

Το ζευγάρι γνωστοποίησε το όνομα του νεογέννητου μωρού, μία εβδομάδα με την ανακοίνωση στο Twitter ότι έγιναν γονείς για τέταρτη φορά πριν από λίγες μόλις ημέρες μέσω παρένθετης μητρότητας. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν άφησαν ασχολίαστο το όνομα του μωρού.

Γενικά, ο Kim Kardashian και ο Kanye West επιλέγουν παράξενα ονόματα για τα παιδιά τους: τα τρία πρώτα ονομάζονται North (Βόρεια), Saint (Άγιος) και Chicago.
Τα αμερικανικά ΜΜΕ διευκρινίζουν ότι στο Psalm το πρώτο γράμμα P δεν προφέρεται και σημαίνει ύμνος, ιερά ωδή.

Υπενθυμίζουν ακόμη ότι ο Kanye καθιέρωσε από τον Ιανουάριο τις «Κυριακάτικες Λειτουργίες», εβδομαδιαίες εκδηλώσεις με βάση γκόσπελ εκτελέσεις τραγουδιών του.

Σημειώνουν ότι αρκετά από τα τραγούδια του έχουν θρησκευτικές αναφορές, όπως το «Jesus Walks» του 2004, το «No Church in the Wild» του 2011, το «I am a God» του 2013 και ότι ονόμασε το άλμπουμ του, του 2013, Yeezus.

Το αγοράκι είναι το δεύτερο παιδί του ζεύγους που γεννιέται μέσω παρένθετης μητέρας, μετά την Chicago, η οποία γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2018.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης