Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 60 ετών υποχώρησε το 2017 η παραγωγή κρασιού σε παγκόσμια κλίμακα. Η Διεθνής Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΟΙV) αποδίδει αποκλειστικά τους λόγους στις αρνητικές για τους ευρωπαίους οινοπαραγωγούς καιρικές συνθήκες στη γηραιά ήπειρο.
Στα 250 εκατομμύρια εκατόλιτρα περιορίστηκε τη χρονιά που πέρασε η παγκόσμια παραγωγή κρασιού, εμφανίζοντας μείωση κατά 8,6% συγκριτικά με την παραγωγή του 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία της εδρεύουσας στο Παρίσι OIV.
Πρόκειται για τη μικρότερη ετήσια οινοπαραγωγή που καταγράφεται από το μακρινό 1957, όταν είχε περιοριστεί στα μόλις 173,8 εκατ. εκατόλιτρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2013 η παγκόσμια παραγωγή είχε φθάσει στα 290 εκατ. εκατόλιτρα.
Υγεία
Προβιοτικά και Πρεβιοτικά: Γιατί χρειάζονται και τα δύο, πώς δουλεύουν και οι καλύτερες πηγές τους
Η υγεία του εντέρου αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για τη συνολική ευεξία μας. Ίσως έχετε ακούσει για τα προβιοτικά, αλλά τι γνωρίζετε για τα πρεβιοτικά; Αν και ...