ΕΥΖην

Star Wars: Έκπληκτος ο Ewan McGregor για την απήχηση των prequels. Θα επαναλάβει το ρόλο του Obi Wan


Έκπληκτος δήλωσε ο Ewan McGregor (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) για τους θαυμαστές της επικής κινηματογραφικής σειράς Star Wars που του λένε ότι προτιμούν τα πολωτικά prequels από την αρχική τριλογία.

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον Obi Wan «Μπεν» Κενόμπι στα τρία prequels Star Wars από το 1995 έως το 2005: Επεισόδιο I - Η Αόρατη Απειλή, Επεισόδιο II - Η Επίθεση των Κλώνων και Επεισόδιο III - Η Εκδίκηση των Σιθ.

Οι ταινίες δέχτηκαν κριτική από παλιούς και νέους θαυμαστές του franchise, αλλά ο ΜακΓκρέγκορ δήλωσε ότι είναι ενήμερος ότι έχουν γίνει ξανά δημοφιλείς, ωστόσο ανέφερε ότι η εξέλιξη τον εξέπληξε.

«Οι ταινίες μας δεν άρεσαν πολύ όταν κυκλοφόρησαν στη γενιά μου που αγαπούσε τα πρώτα Star Wars» είπε στο Empire Online. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι της γενιάς μας ήθελαν να αισθανθούν το ίδιο που ένιωθαν όταν είδαν αυτές τις τρεις πρώτες ταινίες όταν ήταν παιδιά και ο Τζορτζ Λούκας ήθελε να οδηγήσει τις ταινίες μας σε διαφορετική κατεύθυνση, είχε μια διαφορετική ιδέα. Ήταν δύσκολο εκείνη τη στιγμή, θυμάμαι» σημείωσε.

«Χρόνια αργότερα, γνωρίζω πραγματικά τι σημαίνουν οι ταινίες μας για τη γενιά, για την οποία δημιουργήθηκαν, τα παιδιά εκείνης της εποχής. Τους αρέσουν πραγματικά. Έχω γνωρίσει ανθρώπους, για τους οποίους σημαίνουν πολλά αυτές οι ταινίες, περισσότερο από τις πρωτότυπες τρεις και τους λέω: Αστειεύεστε;».

Παρά την κριτική που ασκήθηκε στις ταινίες, ο ΜακΓκρέγκορ θα επαναλάβει τον ρόλο του Obi Wan σε επερχόμενη σειρά περιορισμένων επεισοδίων στο Disney+.

Σε σκηνοθεσία της Ντέμπορα Τσόου, (The Mandalorian), τα γυρίσματα της σειράς για τον Obi Wan αναμένεται να ξεκινήσουν το 2021.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα