Πολιτική

Στη Λάρισα σήμερα ο Μητσοτάκης με πακέτο μέτρων και υποσχέσεων για πλημμυροπαθείς


Με πακέτο μέτρων στήριξης των πλημμυροπαθών και υποσχέσεις για την ανάληψη κυβερνητικών πρωτοβουλιών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει πάλι σήμερα στη Λάρισα, επιχειρώντας να ανατρέψει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί για τη διαχείριση των επιπτώσεων της θεομηνίας  και για την αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού.

Στη θεσσαλική πρωτεύουσα που απειλείται από τα νερά του υπερχειλισμένου Πηνειού, ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει ένα γενικό πλαίσιο μέτρων και παρεμβάσεων για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων από τις πλημμύρες και την στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων που έχουν πληγεί.

 Τα μέτρα θα αναλάβουν να εξειδικεύσουν στη συνέχεια ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Λιβάνιος. Ο κ. Μητσοτάκης θα τα παρουσιάσει διεξοδικά από το βήμα της ΔΕΘ.

Σε συνέντευξη Τύπου απόψε στη Λάρισα ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί και στην πολιτική διάσταση του θέματος, τονίζοντας ότι η αντιπολίτευση αντιμετωπίζει τα προβλήματα με μικροκομματική λογική, προσπαθώντας να πλήξει την κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα