ΕΥΖην

Τον αμφιλεγόμενο πρώτο CEO της Uber, Travis Kalanick υποδύεται ο Joseph Gordon Levitt στο "Super Pumped"


Ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ επιλέχθηκε για να υποδυθεί τον πρώτο CEO και συνιδρυτή της Uber, Τράβις Κάλανικ, σε νέα σειρά με τίτλο "Super Pumped".

Όσο ήταν στη Uber, ο Κάλανικ ήταν γνωστός ως «υπέρλαμπρος και αμφιλεγόμενος διευθύνων σύμβουλος».

Η σειρά "Super Pumped" του Showtime βασίζεται στο μυθιστόρημα του Μάικ Άιζακ, "Super Pumped: The Battle for Uber" και αναμένεται να διερευνήσει τα γεγονότα που οδήγησαν στην έξοδο του Τράβις Κάλανικ από την εταιρεία παροχής υπηρεσιών μεταφορών και κοινοχρησίας οχημάτων, που φέρνει σε επαφή οδηγούς με επιβάτες για μετακίνηση.

Σύμφωνα με το Variety, η σειρά θα εμβαθύνει σε μια «ιστορία που συντάραξε τον επιχειρηματικό κόσμο στον πυρήνα του και άλλαξε την κουλτούρα».

Ο Κάλανικ απομακρύνθηκε από διευθύνων σύμβουλος της Uber μετά από έντονη πίεση από μεγάλο αριθμό μετόχων. Υπό την ηγεσία του, η εταιρεία συνδέθηκε με έναν αρκετά μακρύ κατάλογο σκανδάλων, όπως καταγγελίες για σεξιστική και τοξική εργασιακή κουλτούρα και έρευνα για εργαλείο λογισμικού που επέτρεπε στους οδηγούς της εταιρείας να αποφεύγουν ελέγχους των αρχών.

Η 'Ειμι Ισραήλ εκτελεστική αντιπρόεδρος του Showtime δήλωσε: «Ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ είναι ένας εξαιρετικά έξυπνος και χαρισματικός ηθοποιός, που ενσωματώνει τη γοητεία και την απρόβλεπτη ευφυΐα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα δούμε τι θα φέρει στον ρόλο του Τράβις Κάλανικ, του υπέρλαμπρου και αμφιλεγόμενου διευθύνοντος συμβούλου, του οποίου η φιλοδοξία και οι απερίσκεπτες κινήσεις απειλούσαν την ίδια την επιχείρηση που ήταν αποφασισμένος να οικοδομήσει».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα