Αγορές

Θα ανέβει η τιμή του Bitcoin; Τι να περιμένετε τις επόμενες ημέρες


Τις τελευταίες ημέρες, η τιμή του Bitcoin (BTC) έχει γνωρίσει μια πτωτική πορεία, φτάνοντας συνεχώς σε νέα χαμηλά επίπεδα. Παρά την αρνητική αυτή πορεία, ορισμένες μετρήσεις δείχνουν ότι μια ανάκαμψη της τιμής μπορεί να βρίσκεται αρκετά κοντά.

Πάμε να δούμε τι λένε οι αναλύσεις γύρω από το BTC αυτή τη στιγμή.

Αγορά 99Bitcoins

Δείκτης "Taker Buy Sell Ratio"

Μια ανάλυση από την AMBCrypto σχετικά με τον δείκτη Bitcoin Taker Buy Sell Ratio στο CryptoQuant, αποκαλύπτει μια θετική τάση για το Bitcoin. Ειδικότερα, αν και ο συγκεκριμένος δείκτης κυμαινόταν κάτω από τη μονάδα, υποδεικνύοντας πτωτικό κλίμα, πρόσφατα αυξήθηκε.

Συγκεκριμένα, μια βαθύτερη ανάλυση στον τεχνικό αυτό δείκτη, δείχνει ότι η τιμή του έχει ξεπεράσει την μονάδα στα περισσότερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι αγορές BTC είναι περισσότερες από τις πωλήσεις, κάτι που όπως είναι λογικό θα οδηγήσει σε μια σταδιακή άνοδο της τιμής του Bitcoin, εφόσον διατηρηθεί στα επίπεδα αυτά.

Μεταφορές Bitcoin στα ανταλλακτήρια crypto

Ένα άλλο ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο, είναι και οι μεταφορές BTC στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Ειδικότερα, η ροή των μεταφορών προς τα ανταλλακτήρια ήταν θετική τις τελευταίες ημέρες. Δηλαδή, ο αριθμός των Bitcoin που κατατέθηκαν στα ανταλλακτήρια ήταν μεγαλύτερος από αυτό που αποσύρθηκαν σε εξωτερικά πορτοφόλια.

Κάτι τέτοιο αποτελεί συνήθως ένδειξη πώλησης ενός κρυπτονομίσματος και κατά συνέπεια πτώσης της τιμής του. Ωστόσο, με μια βαθύτερη ανάλυση, βλέπουμε ότι οι εισροές στα ανταλλακτήρια ήταν πολύ χαμηλές σε σχέση με τις εκροές, σε διάστημα μερικών εβδομάδων.

Έτσι, παρά την άνοδο της μεταφοράς BTC στα ανταλλακτήρια, η συνολική τάση αγοράς και μεταφοράς σε ιδιωτικά πορτοφόλια, παραμένει ισχυρή. Κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ανοδική πορεία για το Bitcoin, καθώς φαίνεται ότι οι επενδυτές βλέπουν τα μακροπρόθεσμα οφέλη από τις επενδύσεις τους.

Το Bitcoin παραμένει πτωτικό

Σε ημερήσιο χρονοδιάγραμμα, το Bitcoin παρουσίασε συνολική πτώση τις τελευταίες ημέρες, με μικρές ανοδικές τάσεις που δεν κατάφεραν να παρέχουν επαρκή σταθερότητα. Επί του παρόντος, η τιμή του Bitcoin βρίσκεται στα περίπου $66,198 δολάρια, με μία πτώση περίπου 4.5% τις τελευταίες 7 ημέρες.

btc price

Επιπλέον, η στήριξη του BTC στα 65.000 βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό πίεση, με τον δείκτη Σχετικής Δύναμης (RSI) να συνεχίζει να δείχνει πτωτική πορεία. Οι επόμενες λοιπόν ημέρες θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές για το Bitcoin, αφού μια πτώση κάτω από τα 65 χιλιάδες δολάρια θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη πτώση της τιμής του.

Έτσι, θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή οι επενδυτές θα πρέπει να περιμένουν πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες ώρες για το BTC, πριν αποφασίσουν να προβούν σε μια επένδυση. Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και με τις επενδύσεις σε νέα κρυπτονομίσματα, οι οποίες φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς αυτή τη στιγμή.

Ποια είναι η καλύτερη επένδυση αυτή τη στιγμή;

Όπως προαναφέραμε, με τις κινήσεις που πραγματοποιεί το Bitcoin τις τελευταίες ημέρες, οι επενδυτές καλό θα ήταν να μην προβούν σε βιαστικές κινήσεις. Μάλιστα, αναλύοντας τα δεδομένα και τις τάσεις της αγοράς, η δημοφιλέστερη κατηγορία επενδύσεων αυτή τη στιγμή, φαίνεται να είναι οι προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων με καινοτόμα χαρακτηριστικά και μεγάλη χρησιμότητα.

Μια από τις καλύτερες επενδύσεις αυτή τη στιγμή, θεωρούμε ότι είναι το 99Bitcoins. Ένα κρυπτονομίσματα το οποίο ξεχωρίζει για την καινοτόμο προσέγγισή του στην εκπαίδευση γύρω από τα crypto. Ειδικότερα, το 99Bitcoins έχει κερδίσει έντονο ενδιαφέρον κατά την προπώλησή του, τόσο για την υψηλή απόδοση από το staking, όσο και για την καινοτόμο πλατφόρμα που εισάγει στην αγορά.

99Bitcoins

Συγκεκριμένα, μέσα από την πλατφόρμα Learn-to-Earn, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν τα κρυπτονομίσματα, και ταυτόχρονα να κερδίσουν ανταμοιβές σε 99BTC tokens. Επιπλέον, το 99Bitcoins αν και κυκλοφορεί τώρα το δικό του κρυπτονόμισμα, βρίσκεται στον χώρο αρκετά χρόνια. Κάτι που το έχει βοηθήσει να εδραιώσει την παρουσία του στον κλάδο και να κερδίσει μια μεγάλη βάση ενεργών χρηστών και υποστηρικτών.

Έτσι, με την προπώληση του 99BTC να έχει ήδη ξεπεράσει τα 2.2 εκατομμύρια δολάρια, θεωρούμε ότι η πορεία του θα είναι ανοδική με σημαντικά κέρδη για εκείνους που συμμετείχαν στο presale.

Αγορά 99Bitcoins
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα