Τουρισμός

"The Castle Cabin", ένα ονειρικό καταφύγιο στις βορειοδυτικές ΗΠΑ


Το "The Castle Cabin", ένα ονειρικό καταφύγιο σε ένα απομακρυσμένο δάσος της βροχής στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, παρουσίασαν οι Jacob Witzling και Sarah Underwood, ολοκληρώνοντας το πρότζεκτ "Cabinland".

Το παραμυθένιο σπίτι αποτελείται από τρεις συνδεόμενες δομές από κόκκινο κέδρο, καλυμμένες με σχιστόπλακες, που έχουν κωνικές στέγες καλυμμένες με βρύα και οι οποίες χαρακτηρίζονται από τριγωνικούς φεγγίτες - σήμα κατατεθέν του πρότζεκτ «Cabinland».

«Το "The Castle Cabin" είναι το παντοτινό μας σπίτι και υπήρξε καταφύγιο για μας» έγραψαν στον λογαριασμό τους στο Instagram οι Witzling και Underwood (https://www.instagram.com/p/CYJ7ADelWbB/).

Φόρος τιμής στο απομακρυσμένο δάσος της βροχής είναι το «The Castle Cabin». Αν και δεν οδηγούν δρόμοι εκεί, σε μεγάλο βαθμό το κατασκεύασαν με τα χέρια τους σε διάστημα 18 μηνών.

Castle Cabin

Καθάρισαν το ξέφωτο από απορρίμματα και με τα χέρια κουβάλησαν τα οικοδομικά υλικά (https://www.instagram.com/p/CUvAlGOJQbX/). Και φρόντισαν να καταγράψουν τη διαδικασία στη σειρά βίντεο του πρότζεκτ «Cabinland».

Επεφύλαξαν ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πατέρα του Jacob, τον Bix Hamby, «που πήρε τα σκίτσα μας και τα μετέτρεψε σε αποδεκτά αρχιτεκτονικά σχέδια». Αναγνώρισαν επίσης τη βοήθεια που πρόσφερε ο Ethan Hamby, ο αδελφός του Jacob, «ο οποίος πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο ζώντας εδώ και βοηθώντας μας. Μεταξύ πολλών άλλων, κάλυψε με σχιστόπλακες σχεδόν ολόκληρη τη δομή» (https://www.instagram.com/p/CTDR1w-hxUn/).

Αναφερόμενοι στο τι προγραμματίζουν στο μέλλον, σχολίασαν: «Έχουμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε σε περισσότερα πρότζεκτ εδώ στο δάσος της βροχής καθώς και στο "Cabinland 2.0" στην έρημο του Southwest, και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τα πάντα μαζί σας!».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα