ΕΥΖην

"The Marvels": Το πρώτο trailer της ταινίας με την Μπρι Λάρσον να επιστρέφει!


Το πρώτο trailer της ταινίας "The Marvels" δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Disney, με την βραβευμένη ηθοποιό Μπρι Λάρσον να επιστρέφει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Όμως, αυτή τη φορά μοιράζεται τα φώτα της δημοσιότητας με την Τεγιόνα Πάρις ως Μόνικα Ραμπώ από το "Wandavision" του 2021 και την Ιμάν Βελλάνι ως Καμάλα Καν από το "Ms. Marvel".

Εκτός από την σκηνοθεσία η Νία Ντακόστα έγραψε και το σενάριο μαζί με τους Μέγκαν Μακντόνελ, Ελίσα Καρασίκ και Ζεμπ Γουέλς. Είναι η πρώτη μαύρη και παράλληλα η τέταρτη γυναίκα που σκηνοθετεί ταινία στο MCU.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του "The Marvels", η Κάρολ Ντάνβερς γνωστή και ως Captain Marvel έχει ανακτήσει την ταυτότητά της από την τυραννία των Kree και έχει πάρει εκδίκηση από την Supreme Intelligence. Ωστόσο έχει επωμιστεί το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος.

Όταν τα καθήκοντά της την στέλνουν σε μια ανώμαλη σκουληκότρυπα που συνδέεται με μια εξέγερση των Kree, οι δυνάμεις της μπλέκονται με εκείνες της Καμάλα Καν και της αποξενωμένης ανιψιάς της, νυν αστροναύτη της S.A.B.E.R. Captain Μόνικα Ραμπώ.

Αυτή η απίθανη τριάδα πρέπει να συνεργαστεί, για να σώσει το σύμπαν ως "The Marvels".

Σύμφωνα με το Variety η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα