ΕΥΖην

Το κοινό μποϋκόταρε τον Kevin Spacey. Παταγώδης εισπρακτική αποτυχία το "Billionaire Boys Club"


Παρότι ο ρόλος του Spacey είναι από τους μικρότερους στην ταινία

Απ' ότι φαίνεται, το κίνημα #MeeToo και οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση έχουν μεγάλη απήχηση στο κινηματογραφικό κοινό. Χαρακτηριστικό είναι ότι το "Billionaire Boys Club", η νέα ταινία του Kevin Spacey, ήταν παταγώδης εισπρακτική αποτυχία.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Αυγούστου σε μόλις 10 κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ και οι εισπράξεις της ήταν μόλις... 126 δολάρια.

Αυτό παρά το γεγονός ότι σ' αυτήν συμμετέχουν και πολλά άλλα αστέρια του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, μεταξύ των οποίων ο Άνσελ Έλγκορτ, ο Τέιρον Έγκερτον, η Έμα Ρόμπερτς και Τζέρεμι Ίρβιν.
   .
Το ποσό αυτό μεταφράζεται στην πώληση 13 εισιτηρίων και σηματοδοτεί την πτώση της επαγγελματικής πορεία του Spacey μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε από πολλούς ανθρώπους για σεξουαλική παρενόχληση.

Αν και η μοίρα της ταινίας παραμένει ασαφής, η εταιρεία διανομής της Vertical Entertainment, όταν ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νωρίτερα φέτος, υποστήριξε ότι δεν μπορεί να τιμωρηθεί μία ολόκληρη ομάδα που εργάστηκε για την παραγωγή αυτής (ηθοποιοί και τεχνικοί) λόγω των πράξεων του Spacey, επισημαίνοντας ότι η απόφαση που πήρε δεν ήταν «ούτε εύκολη, ούτε ανεύθυνη».

Μάλιστα ο ρόλος του Spacey είναι ένας από τους μικρότερους της ταινίας.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα