ΕΥΖην

Tom Ford: Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου θα παρουσιαστεί η γυναικεία συλλογή Άνοιξη 2024


Η πρώτη που σχεδίασε ο Πίτερ Χόκινγκς, μετά την εξαγορά του brand από την Estée Lauder Cos.

Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, θα παρουσιάσει τη συλλογή γυναικείων ενδυμάτων για την Άνοιξη του 2024 ο οίκος Tom Ford, που πλέον ανήκει στην Estée Lauder Cos. (Δείτε στο video τη συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023, που σχεδίασε ο Thomas Carlyle)

Αυτή θα είναι η πρώτη συλλογή γυναικείων ενδυμάτων που σχεδίασε ο Πίτερ Χόκινγκς (Peter Hawkings), μετά την τοποθέτησή του στη θέση του διευθυντή δημιουργικού της εταιρείας τον Απρίλιο.

«Είναι τιμή μου που διορίστηκα δημιουργικός διευθυντής της Tom Ford και που έχω αυτή τη μοναδική ευκαιρία να βοηθήσω στο γράψιμο του επόμενου κεφαλαίου του μέλλοντος της μάρκας. Η ιταλική δεξιοτεχνία και η αριστεία αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τις συλλογές μας και χαίρομαι που θα εμφανιστώ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου», δήλωσε ο Χόκινγκς.

Ο Χόκινγκς δεν είναι ο μόνος σχεδιαστής που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Ο νέος δημιουργικός διευθυντής της Gucci, Σάμπατο ντι Σάρνο (Sabato De Sarno), επίσης θα παρουσιάσει το πρώτο του show για τον οίκο τον Σεπτέμβριο.

Τον Νοέμβριο, η Lauder εξαγόρασε την εταιρεία του Τομ Φορντ σε μια συμφωνία αξίας 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Lauder είναι ιδιοκτήτρια των Tom Ford Beauty και Tom Ford Parfums από το 2006.

Σύμφωνα με τη Lauder, τα ανδρικά και γυναικεία έτοιμα ενδύματα της Tom Ford έχουν άδεια κυκλοφορίας από τον όμιλο Ermenegildo Zegna, ο οποίος κατείχε στο παρελθόν την άδεια για τα ανδρικά ενδύματα. Η Zegna κατέχει επίσης τον οίκο Thom Browne. Ο Όμιλος Marcolin έχει την άδεια για την κυκλοφορία των γυαλιών Tom Ford.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα