ΕΥΖην

Τζέιμς Κάμερον: Τα sequels του "Avatar" μας οδηγούν σε "ολοκαίνουργιες περιοχές"


Σε «ολοκαίνουργιες περιοχές» θα οδηγήσουν τους θεατές τα sequels του "Avatar" λέει ο Τζέιμς Κάμερον.

Ο Καναδός σκηνοθέτης συζήτησε για τις ταινίες "Avatar 2" και "Avatar 3" στο "The Tonight Show" με παρουσιαστή τον Τζίμι Φάλον.

Όταν ρωτήθηκε πώς μπορεί να ξεπεράσει το «Avatar», την ταινία με τα υψηλότερα κέρδη όλων των εποχών, ο Τζέιμς Κάμερον αστειευόμενος είπε ότι κλαίει με την προοπτική.

«Κλαίω. Απλώς κάθομαι εδώ στο γραφείο μου και κλαίω, γιατί δεν υπάρχει τρόπος» τόνισε. «Είναι πάρα πολλή πίεση».

Ο Κάμερον είπε ότι οι συνέχειες θα παραμείνουν πιστές στην αρχική ταινία του 2009, ενώ θα οδηγήσουν τους θεατές σε μια νέα κατεύθυνση.

«Απλά προσπαθούμε να είμαστε αληθινοί σε αυτό που αγάπησαν οι άνθρωποι στην πρώτη ταινία και να τους οδηγήσουμε σε ολοκαίνουργιες περιοχές, καθώς πολλές σκηνές μας είναι στον ωκεανό. Και έτσι συνδυάζω πράγματα που μου αρέσουν, να κάνω τα γυρίσματα του «Avatar» και να πηγαίνω στον ωκεανό. Λατρεύω όλα αυτά τα πράγματα» είπε.

Ο Τζέιμς Κάμερον είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός του ντοκιμαντέρ του «National Geographic», «Secrets of the Whales», το οποίο περιλαμβάνει αφήγηση από την πρωταγωνίστρια της ταινίας «Avatar», Σιγκούρνι Γουίβερ.

«Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στην επιστροφή στους κινηματογράφους» ανέφερε ο Τζέιμς Κάμερον.

«Ας προσευχηθούμε ότι οι κινηματογράφοι θα είναι εκεί μετά από αυτήν την πανδημία και μετά από αυτή τη μετάβαση στο streaming - όχι ότι έχω κάτι ενάντια στο streaming» διευκρίνισε.

«Ας θυμηθούμε ότι ο κινηματογράφος είναι μια ιερή εμπειρία για όλους μας. Και ας επιστρέψουμε εκεί όταν είναι ασφαλές να το κάνουμε» πρόσθεσε.

Η Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Avatar 2 και 3, είπε σε συνέντευξή της τον Δεκέμβριο ότι υποδύεται μια «θεά του νερού» στις νέες ταινίες.

Η παραγωγή των sequel ξεκίνησε στη Νέα Ζηλανδία τον Ιούνιο του 2020.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης