Με Άποψη

Χάνουν τον γάμο και πάνε για... πουρνάρια


Άλλοι “αφήνουν τον γάμο και πάνε για... πουρνάρια”. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πάει στο γάμο, αλλά χάνει άλλη μιά φορά το δρόμο και καταλήγει στα “πουρνάρια”
   Αυτό το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών έχει μπερδέψει πολύ την αξιωματική αντιπολίτευση. Αν και από ιδεολογική άποψη και από προγραμματική βάση είναι υπέρ, καταφέρνει να εκπέμψει πάλι ένα ασαφές μήνυμα, δίνοντας την εικόνα ενός κόμματος σε σύγχυση.
  Φραστικές διαφορές στις τοποθετήσεις  στελεχών, παλινωδίες της ηγεσίας ως προς το θέμα της κομματικής πειθαρχίας κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου, ακόμη και οι πυροσβεστικές παρεμβάσεις που επιχειρούνται, φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέση απολογούμενου, που προσπαθεί να εξηγήσει τα ευκόλως εννοούμενα.
   Χάνει έτσι την ευκαιρία να αξιοποιήσει πολιτικά τις διαφορές απόψεων που υπάρχουν μέσα στη ΝΔ γι' αυτό το θέμα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός μετά και από την ξεκάθαρη διαφοροποίηση Σαμαρά.
   Εν τέλει ενδέχεται να αποδειχθεί ότι ούτε ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να στοιχίσει όλη την κοινοβουλευτική του ομάδα σε μια άποψη την οποία ο ίδιος χαρακτηρίζει “ταυτοτική” για  το κόμμα του.
  Κι αντί να πάει στον γάμο των ομοφύλων θα βρεθεί να μαζεύει “πουρνάρια” στο μισοκαμμένο δάσος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα