Ελλάδα

ΥΠΑΝ: Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για στήριξη των τεχνικών επαγγελμάτων


Mε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας συναντήθηκε η υφυπουργός Ανάπτυξης 'Αννα Μάνη-Παπαδημητρίου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης της υφυπουργού με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Δημήτρη Βαργιάμη και τον γενικό γραμματέα, Παναγιώτη Παπαργύρη, τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο και ειδικότερα τα ζητήματα, τα οποία ρυθμίζονται από το ΠΔ 112/2012 (Καθορισμός ειδικοτήτων και βαθμίδων επαγγελματικών προσόντων για την επαγγελματική δραστηριότητα της κατασκευής, συντήρησης και επισκευής υδραυλικών εγκαταστάσεων και προϋποθέσεις για την άσκηση της δραστηριότητας αυτής από φυσικά πρόσωπα).

Οι εκπρόσωποι του κλάδου εκτός από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αναφέρθηκαν, ιδιαίτερα, και στο ομαδικό ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης που σύναψε η ομοσπονδία για τα μέλη της.

Η υφυπουργός επικρότησε την πρωτοβουλία και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας και συντονισμού, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την επίλυση των ζητημάτων και την στήριξη των τεχνικών επαγγελμάτων που είναι καθοριστικά στην βιομηχανία, την μεταποίηση και γενικότερα, στην παραγωγική βάση της ελληνικής οικονομίας.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα