Cars Electric

Ανατροπή στην ηγεσία του VW Group – Ο Werner Tietz αναλαμβάνει τα ηνία της έρευνας και ανάπτυξης


Ο Werner Tietz της Seat γίνεται ο νέος επικεφαλής Έρευνας Ανάπτυξης για όλο τον Όμιλο Volkswagen, διαδεχόμενος τον Michael Steiner

Ο Werner Tietz, μέχρι πρότινος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Έρευνας και Ανάπτυξης της Seat, αναλαμβάνει πλέον την ηγεσία του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης για ολόκληρο τον Όμιλο VW. Ο Tietz διαδέχεται τον Michael Steiner, ο οποίος θα αφοσιωθεί πλήρως στα νέα του καθήκοντα ως Αναπληρωτής Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Porsche AG.

Ο Tietz είναι διδακτορικός μηχανικός από το πανεπιστήμιο RWTH Aachen και διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον Όμιλο VW, έχοντας διατελέσει σε υψηλόβαθμες θέσεις στην Audi και την Porsche. Ήταν μεταξύ των βασικών προσώπων, πίσω από το φιλόδοξο project “Mission E“, που οδήγησε στο πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της Porsche, την Taycan.

Διαβάστε περισσότερα στο carselectric.gr

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις