Πολιτική

Αττικές Εκδόσεις: Ανακοίνωση για τις αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Σας γνωστοποιούμε ότι  στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας "ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ανώνυμος Εκδοτική Εταιρεία" (η "Εταιρεία"), η οποία συνήλθε στις 30.6.2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15.00 στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας αρ.40) παρέστησαν τρεις  (3) μέτοχοι δικαιούχοι 12.311.724 επί συνόλου 15.300.000  κοινών μετά ψήφου ονομαστικών μετοχών, ήτοι υπήρξε αυξημένη απαρτία 80,47%. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν έχουν ως ακολούθως:

1.    Εγκρίθηκαν  με ψήφους 12.311.724 υπέρ, που αντιστοιχούν στο 100% των παριστάμενων ψήφων και στο 80,47% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας χωρίς τροποποιήσεις τα Συνοπτικά Οικονομικά Στοιχεία και Πληροφορίες (Ισολογισμός) και οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις εταιρικές & ενοποιημένες της εταιρικής χρήσης 1/1/- 31/12/2015, η Έκθεση των Ελεγκτών όπως και η Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα της κρινόμενης χρήσης.

2.         Εγκρίθηκαν με ψήφους 12.311.724 υπέρ, που αντιστοιχούν στο 100% των παριστάμενων ψήφων και στο 80,47% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, το ποσό της αμοιβής που χορηγήθηκε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κατά τη χρήση 2015 και – με τα ίδια ποσοστά - προ-εγκρίθηκε το ποσό της αμοιβής του για τη χρήση 2016.

3.         Απαλλάχτηκαν με ψήφους 12.311.724 υπέρ, που αντιστοιχούν στο 100% των παριστάμενων ψήφων και στο 80,47% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Ορκωτοί Ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 1.1.2015 έως 31.12.2015.

4.         Εξελέγη με ψήφους 12.311.724 υπέρ, που αντιστοιχούν στο 100% των παριστάμενων ψήφων και στο 80,47% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας η ελεγκτική εταιρεία "DELOITTE Χατζηπαύλου Σοφιανός & Καμπάνης Α.Ε.", με έδρα το Μαρούσι, οδός Φραγκοκλησιάς 3α & Γρανικού (ΑΜ ΣΟΕΛ Ε-120) για την διενέργεια του τακτικού κατά τον νόμο, ελέγχου των ετήσιων και ενδιάμεσων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας καθώς και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων αυτής για την χρήση 2016 και εγκρίθηκε η αμοιβή τους.

5. Δεν ετέθησαν άλλα θέματα προς ψήφιση και δεν έγιναν άλλες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις