Διεθνή

Beyonce και Jay Z έσπασαν το πρωτόκολλο και επισκίασαν τη Meghan και τον Harry


Τις πρώτες "διπλωματικές σχέσεις" τoυς με τη Δούκισσα του Σάσσεξ Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry συνήψαν η Beyonce και ο Jay Z το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πρεμιέρα της ταινίας “The Lion King”, στο Λονδίνο.

Ήταν σίγουρα μια χαρούμενη στιγμή, αλλά μερίδα του Τύπου δεν θα μπορούσε να την αφήσει χωρίς να προσθέσει στοιχεία αντιπαράθεσης.

Υπήρξε μία συζήτηση ότι η "βασίλισσα της Αμερικής" έσπασε αυτή την παλιά άμορφη έννοια που λέγεται «βασιλικό πρωτόκολλο» κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας.

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Entertainment Tonight, η βασιλική ασφάλεια περίμενε τη Meghan και τον πρίγκιπα Harry να περπατήσουν στο (κίτρινο) χαλί τελευταίοι και μάλιστα έπρεπε πριν να το καθαρίσουν.

Φυσικά, όποιος είναι εξοικειωμένος με το "πρωτόκολλο Beyonce" γνωρίζει ότι συνήθως στη βασίλισσα της R&B και ποπ, Bey αρέσει να είναι η τελευταία που βαδίζει στο χαλί και αυτό ακριβώς συνέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Την συνόδευσε ο σύζυγος, της ράπερ Jay Z.

H πηγή του ET ανέφερε επίσης ότι η Beyonce και ο Jay Z "επισκίασαν εντελώς" το βασιλικό ζευγάρι τουλάχιστον όπως προέκυψε από τη μέτρηση του ενθουσιασμού του πλήθους.

Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Η Beyonce πρωταγωνιστεί στην ταινία και σε αντίθεση με τη Δούκισσα του Σάσσεξ δεν βρίσκεται συχνά στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα