Τράπεζες

BofA: Κέρδη $6,67 δις και έσοδα $25,98 δις το πρώτο τρίμηνο


Κέρδη υψηλότερα από τις προσδοκίες των αναλυτών ανακοίνωσε η Bank of America για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, με στήριξη από τα με καλύτερα από τα αναμενόμενα έσοδα από τόκους και την επενδυτική τραπεζική, όπως μεταδίδει το CNBC.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία σε σύγκριση με αυτά που ανέμεναν οι αναλυτές της Wall Street που συμμετείχαν στην έρευνα της LSEG: ανακοινώθηκαν κέρδη: 83 σεντς έναντι των αναμενόμενων 76 σεντς και έσοδα 25,98 δισ. δολάρια, έναντι αναμενόμενων 25,46 δισ. δολαρίων.

Η τράπεζα είπε ότι τα κέρδη μειώθηκαν κατά 18% στα 6,67 δισεκατομμύρια δολάρια, ή 76 σεντς ανά μετοχή. Εξαιρουμένης της αξιολόγησης FDIC 700 εκατομμυρίων δολαρίων, το κέρδος ήταν 83 σεντς ανά μετοχή. Τα έσοδα υποχώρησαν 1,6% στα 25,98 δισεκατομμύρια δολάρια καθώς τα καθαρά έσοδα από τόκους μειώθηκαν σε σχέση με το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με το CNBC.

Τα καθαρά έσοδα από τόκους ή η διαφορά μεταξύ των κερδών της εταιρείας από δάνεια και επενδύσεις και αυτών που πληρώνει στους πελάτες για τις καταθέσεις τους, ήταν 14,19 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα έσοδα από την επενδυτική τραπεζική αυξήθηκαν κατά 35% στα 1,57 δισεκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας την εκτίμηση των 1,36 δισεκατομμυρίων δολαρίων και μετά από παρόμοια άνοδο σε ανταγωνιστές, όπως η Goldman Sachs και η JPMorgan Chase. 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα