Πολιτική

Δημοσκόπηση: Μειώθηκε η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Τι πιστεύουν οι πολίτες για τις υποκλοπές


Μικρότερη, σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα,είναι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, όπως αναφέρει νέα δημοσκόπηση της ALCO για τον Alpha, καθώς ανέρχεται πλέον στις 7,3 μονάδες από τις 8,3 τον Οκτώβριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ALCO, η πρόθεση ψήφου στα έγκυρα ψηφοδέλτια αναφέρει ότι η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει 30,3% και ο ΣΥΡΙΖΑ 23%, το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ έμεινε στο 11,4%, ενώ απώλειες, εντός ορίων στατιστικού λάθους, καταγράφουν τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα.τς Βουλής, με το ΜεΡΑ25 να βρίσκεται στο 2,7%.

Η υπόθεση των παρακολουθήσεων, όπως αναφέρει το ethnos.gr, δείχνει να προκαλεί φθορά στην κυβέρνηση, με το 64% των πολιτών να τονίζουν πως δεν έχουν πειστεί για μη εμπλοκή του πρωθυπουργού και της κυβέρνηση ς στην υπόθεση, ενώ μόνο το 18% έχει πειστεί.

Στο καλάθι του νοικοκυριού, το 44% αναφέρει ότι δεν το χρησιμοποιεί το «Καλάθι του Νοικοκυριού» για τις αγορές του, ενώ μόλις 28% το χρησιμοποιεί πολλές φορές και 24% ότι το χρησιμοποιεί λίγες φορές, ενώ  το 49% δηλώνει ότι τα προϊόντα δεν καλύπτουν τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς τους, με το 28% να τονίζει πως τις καλύπτουν.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα