Αγορές

Δύο altcoins που θα μπορούσαν να εκτοξευτούν τον Δεκέμβριο! Εξαιρετικές αμοιβές μέσω πονταρίσματος!


Καθώς πλησιάζει ο Δεκέμβριος, η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι αρκετά αισιόδοξη ως προς την τιμή των κρυπτονομισμάτων. Πολλές εξελίξεις στο χώρο έχουν οδηγήσει αρκετούς επενδυτές να εξετάζουν ποιο κρυπτονόμισμα έχει περισσότερες πιθανότητες να επιφέρει τεράστια κέρδη.

Δύο πολλά υποσχόμενα crypto coins μάλιστα έχουν κερδίσει όλη την προσοχή της κοινότητας, και δεν είναι άλλα από το Bitcoin Minetrix και το Bitcoin ETF Token. Δύο καινοτόμα έργα τα οποία πέρα των μεγάλων προοπτικών για άνοδο τιμής, προσφέρουν και εξαιρετικό μηχανισμό πονταρίσματος (staking) για παθητικό εισόδημα.

Πάμε να δούμε αναλυτικότερες πληροφορίες για δύο από τα καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα του Δεκεμβρίου.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix

Bitcoin Minetrix - Επανάσταση στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων στο cloud

Το Bitcoin Minetrix βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επενδυτικών ευκαιριών σε κρυπτονομίσματα, προσφέροντας μια καινοτόμα προσέγγιση στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων στο cloud. Στόχος του έργου να προσφέρει τη δυνατότητα εξόρυξης Bitcoin σε όλους, ανεξαρτήτως γνώσεων. Έτσι, η σύγχρονη πλατφόρμα που εισάγει στον χώρο το Bitcoin Minetrix, επιτρέπει στον καθένα να αξιοποιήσει το Bitcoin mining χωρίς την ανάγκη για πρόσθετο εξοπλισμό ή κατανάλωση ενέργειας.

screenshot

Με την έννοια Stake-to-Mine, η Bitcoin Minetrix επιτρέπει στους χρήστες να ποντάρουν κρυπτονομίσματα BTCMTX, κερδίζοντας μη εμπορεύσιμες μονάδες εξόρυξης. Αυτές οι μονάδες μπορούν στη συνέχεια να καούν σε αντάλλαγμα με ισχύ εξόρυξης Bitcoin στο cloud, παρέχοντας μια ασφαλή και διαφανή εμπειρία που ελέγχεται απευθείας από τους κατόχους των κρυπτονομισμάτων.

Γιατί το Bitcoin Minetrix θα μπορούσε να εκτοξευτεί τον Δεκέμβριο;

 • Η επιτυχία της προπώλησης: Το εντυπωσιακό ποσό των 4.5 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει συγκεντρώσει το BTCMTX, σίγουρα αποτελεί μια ένδειξη για την επιτυχημένη πορεία που θα ακολουθήσει. Άλλωστε, η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που μετά την επίσημη κυκλοφορία του έργου η τιμή πιθανότητα να εκτοξευτεί.
   
 • Μηχανισμός Stake-to-Mine: Ο μοναδικός μηχανισμός πονταρίσματος που προσφέρει το BTCMTX, παρέχει ένα επιπλέον κίνητρο στους επενδυτές, συμβάλλοντας στη συνολική σπανιότητα των κρυπτονομισμάτων και ενδεχομένως στην αύξηση της ζήτησης.
   
 • Cloud mining: Το Bitcoin Minetrix αντιμετωπίζει τα προβλήματα που σχετίζονται με την εξόρυξη Bitcoin, αφού οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται να κατέχουν ούτε μηχανήματα εξόρυξης ούτε να σπαταλούν ενέργεια. Κάτι που φυσικά θα οδηγήσει σε μεγάλη ζήτηση.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix

Bitcoin ETF Token – Αξιοποιώντας το Bitcoin και τα Spot ETFs προς όφελός του

Καθώς η κοινότητα crypto αναμένει με ανυπομονησία την έγκριση των διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων Spot Bitcoin ETF, το Bitcoin ETF Token (BTCETF) έρχεται για να προσφέρει τεράστιες ανταμοιβές στους επενδυτές του.. Αν και δεν συνδέεται άμεσα με κανένα ETF, το BTCETF ευθυγραμμίζει τον οδικό του χάρτη με τα αναμενόμενα γεγονότα στην αγορά κρυπτονομισμάτων και συγκεκριμένα στην έγκριση των Bitcoin ETF Spot και στην τιμή του BTC.

screenshot

Συνοπτικά, το Bitcoin ETF Token περιλαμβάνει 5 ορόσημα, σε κάθε ένα από τα οποία η διαθεσιμότητά του θα μειώνεται κατά 5%, ενώ ταυτόχρονα θα μειώνεται και ο αρχικός φόρος πώλησης. Συνεκτιμώντας μάλιστα και τη λειτουργία staking η οποία θα προσφέρει όλο και μεγαλύτερες ανταμοιβές, το BTCETF σίγουρα αποτελεί ένα από τα κρυπτονομίσματα που θα ανέβουν σε τιμή.

Γιατί το Bitcoin ETF Token θα μπορούσε να εκτοξευτεί τον Δεκέμβριο;

 • Επιτυχία προπώλησης: Και το Bitcoin ETF Token πραγματοποιεί μια εξαιρετική προπώληση, έχοντας καταφέρει να φτάσει σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
   
 • Έγκριση ETF: Το όνειρο ενός Spot Bitcoin ETF τροφοδοτεί εδώ και καιρό τον ενθουσιασμό στην κοινότητα crypto. Η πολυαναμενόμενη αυτή έγκριση όχι μόνο θα συμβάλει στην αύξηση των τιμών σε όλα τα altcoins, αλλά ταυτόχρονα θα εκπληρώσει και ορόσημα του BTCETF, συμβάλλοντας περισσότερο στην επιτυχία του.
   
 • Ποντάρισμα για παθητικές ανταμοιβές: Το BTCETF προσφέρει έναν μηχανισμό πονταρίσματος, επιτρέποντας στους επενδυτές του να κερδίζουν παθητικές ανταμοιβές με δυναμικό ρυθμό. Το ποντάρισμα δεν παρέχει μόνο μια πρόσθετη ροή εισοδήματος, αλλά συμβάλλει επίσης στη συνολική σταθερότητα και ανάπτυξη του οικοσυστήματος BTCETF.

Αγοράστε Bitcoin ETF Token

Συμπεράσματα

Τόσο το Bitcoin Minetrix όσο και το Bitcoin ETF Token αναγνωρίζουν την αξία των μηχανισμών πονταρίσματος για τη δέσμευση και την ανταμοιβή των κοινοτήτων τους. Το staking προσφέρει στους επενδυτές έναν τρόπο να κερδίζουν παθητικές ανταμοιβές κρατώντας και κλειδώνοντας τα κρυπτονομίσματά τους.

Κάθε ένα από τα δύο αυτά έργα παρουσιάζει τα δικά του πλεονεκτήματα, ωστόσο θεωρούμε ότι οι προοπτικές τους είναι τεράστιες, αποτελώντας τα καλύτερα altcoins για επένδυση τον Δεκέμβριο.

Αγοράστε Bitcoin Minetrix

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα