Πολιτική

Ελλ. Λύση: Η κυβέρνηση έχει επιλέξει να «εξαφανίσει» τους αστυνομικούς από τις γειτονιές για να εξυπηρετήσει «ιδιώτες»


«Δύο εικοσιτετράωρα μετά την φρικτή δολοφονία νεαρής κοπέλας στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, το οποίο δεν μπορούσε να διαθέσει ούτε έναν αστυνομικό για να την προστατεύσει, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να διαθέσει 25 αστυνομικούς κάθε βράδυ για 8 μέρες, δύο ομάδες ΟΠΚΕ και στατική φύλαξη, προκειμένου να προστατεύσει την ιδιωτική προβολή της βέβηλης ταινίας "Αδέσποτα Κορμιά" στην Αθήνα και τον κινηματογράφο "Δαναός"», αναφέρει η Ελληνική Λύση , σ΄ανακοίνωση της.

«Την ώρα λοιπόν που δολοφονούνται Ελληνίδες και Έλληνες καθώς η κυβέρνηση έχει επιλέξει να "εξαφανίσει" τους αστυνομικούς από τις γειτονιές, βρίσκει δεκάδες αστυνομικούς για να εξυπηρετήσει "ιδιώτες", προκαλώντας το πανελλήνιο! Είναι λοιπόν κυβερνητική επιλογή να διαφυλάσσεται καθετί αντεθνικό, αντιχριστιανικό, αντικοινωνικό και όχι οι Έλληνες πολίτες!», τονίζει.

Παράλληλα, η Ελληνική Λύση επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη που φρόντισε να χρηματοδοτήσει με δεκάδες χιλιάδες ευρώ την αντεθνική, αντιχριστιανική και αντικοινωνική ταινία, τώρα φροντίζει και για την απρόσκοπτη προβολή της, στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου και εις βάρος της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών που δολοφονούνται ακόμα και σε αστυνομικά τμήματα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μία αντεθνική, αντιχριστιανική, αντιλαϊκή, αντικοινωνική κυβέρνηση».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα