Επικαιρότητα

Βολτάριζε στην πλατεία και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 ετών!


Μερικές βόλτες στην πλατεία του χωριού και πολλές συχνές επισκέψεις στο καφενείο του "κόστισαν" 12 χρόνια φυλάκιση! Φαίνεται παράλογο και απίστευτο, αλλά είναι η πραγματική ιστορία ενός 70χρονου  από την περιοχή της Θεσσαλονίκης ο οποίος είχε καταδικαστεί και λόγω ηλικίας του επιτράπει να εκτίσει την ποινή του κατ' οίκον. 

Ο καταδικασμένος δεν πήρε "τοις μετρητοίς" την απαγόρευση εξόδου από το σπίτι.

Ο 70χρονος, πήγαινε συχνά στο τοπικό καφενείο, μετέβαινε αναίτια στο τοπικό αγροτικό ιατρείο, και έκανε περίπατο στην πλατεία του χωριού. Εκεί, κάποιος που ήξερε για την καταδίκη του τον κατήγγειλε στις αρχές.

Ο εβδομηντάχρονος συνελήφθη με την διαδικασία του αυτόφωρου και παραπέμφθηκε σε δίκη  στο πλημμελειοδικείο. Εκεί ισχυρίστηκε οτι οι έξοδοι του ήταν μία “μικρή  απόκλιση από τους κανόνες"  από την τήρηση της ποινής που του είχε επιβληθεί. Οι δικαστές όμως τον καταδίκασαν σε φυλάκιση 12 ετών.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις