Πολιτική

Επιμένει η «Εστία» για sms Μαρέβας προς Μαρινάκη


Παρά τις διαψεύσεις και τους βαρείς χαρακτηρισμούς που εκτοξεύει εναντίον της η κυβέρνηση, η εφημερίδα «Εστία» επιμένει ότι είναι απολύτως βάσιμη και «διπλοδιασταυρωμένη» η πληροφορία ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού έστειλε sms στον Βαγγέλη Μαρινάκη, συνιστώντας του «να τα βρουν» και να «ακούσει τους υπουργούς» (Παπασταύρου και Μπρατάκο που θα πήγαιναν στο πάρτι της ονομαστικής εορτής του)..

Το δημοσίευμα της «Εστίας»  - και παραπλήσιο της εφημερίδας Documento - ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού επιχείρησε διαμεσολάβηση ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τον επιχειρηματία, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και επικρίσεων κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά.

Η πληροφορία ότι έχει σταλεί email με το προαναφερόμενο περιεχόμενο, διαψεύστηκε από την κυβέρνηση και από πηγές του περιβάλλοντος Μαρινάκη.

Εντούτοις, η «Εστία» επανέρχεται και επιμένει ότι το δημοσίευμά της είναι απολύτως ακριβές  Σε πρωτοσέλιδο άρθρο του, ο διευθυντής της εφημερίδας Μανώλης Κοττάκης τονίζει ότι είναι διασταυρωμένο ότι αληθεύουν οι πληροφορίες πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έστειλε sms στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ μαινόταν η σύγκρουση του Μαξίμου με τον επιχειρηματία και εκδότη της εφημερίδας «Το Βήμα» για τις αποκαλύψεις ότι μονταρίστηκαν και αλλοιώθηκαν ηχογραφημένες συνομιλίες του σταθμάρχη με τους μηχανοδηγούς πριν από την τραγωδία στα Τέμπη.

Όπως τονίζει, «διασταυρώσαμε τις πληροφορίες μας από τουλάχιστον δύο πηγές», επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση «κρύβεται πίσω από έναν ιδιώτη για να διαψεύσει το ρεπορτάζ», δείχνοντας τον δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη, που πρώτος διέψευσε το δημοσίευμα.

Ο Μανώλης Κοττάκης αναφέρει ότι μόνο «δύο άνθρωποι θα μπορούσαν να διαψεύσουν αυτή την πληροφορία. Αυτός που φέρεται ότι έστειλε το μήνυμα και εκείνος που εμφανίζεται ότι το έλαβε επιδεικνύοντάς το σε τρίτους, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές μας» (Σ.Σ.: Εννοεί την Μαρέβα Μητσοτάκη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη). «Δεν το έκανε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Εκκωφαντική η σιωπή...».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις