Τράπεζες

Eurobank: Νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου – Τι προβλέπει


Η Eurobank έχει έτοιμο προς εφαρμογή ένα νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που προσφέρει εφάπαξ αποζημίωσης 160.000 ευρώ και τέσσερις εναλλακτικές επιλογές στο προσωπικό της τράπεζας.

Το νέο πρόγραμμα που θα «τρέξει» την άλλη εβδομάδα, θα δίνει πολλές εναλλακτικές σε εργαζόμενους κοντά στη συνταξιοδότηση, οι οποίοι διασφαλίζουν, έτσι, τις προϋποθέσεις προϋπηρεσίας για πλήρη σύνταξη χωρίς ανάγκη εξαγοράς ενσήμων.

Στα μακροχρόνια αυτά προγράμματα οι μισθοί που θα λαμβάνουν οι εργαζόμενοι δεν θα είναι χαμηλότεροι από τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (κάτι που δεν ισχύει σε προγράμματα εθελούσιας αποχώρησης άλλων τραπεζών που κατά βάση καλύπτουν μόνο ένσημα).

Επίσης το πρόγραμμα προβλέπει τις επιλογές για λήψη υποχρεωτικής άδειας 2, 5 και 7 ετών αντί της άμεσης αποχώρησης, κατά τις οποίες ο εργαζόμενος απαλλάσσεται πλήρως από την υποχρέωση παρουσίας και εργασίας στην τράπεζα.

Να θυμίσουμε ότι στο πλαίσιο της εθελούσιας της Eurobank τα προγράμματα δίνουν  4 μισθούς για κάθε παιδί έως 22 ετών, ιατροφαρμακευτική κάλυψη οικογένειας για 5 έτη, καλύπτουν υπηρεσίες επαγγελματικής μετάβασης στην αγορά κ.α. 

 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα