ΕΥΖην

Gordon Ramsay: "Η πανδημία εξαφάνισε την αλαζονεία από την εστίαση"


Ο Βρετανός σεφ, ιδιοκτήτης εστιατορίων και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Gordon Ramsay, υποστήριξε ότι η θετική πλευρά της πανδημίας είναι ότι τα "κακά εστιατόρια σε προνομιακή τοποθεσία" έχουν σβήσει από τον χάρτη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τα χάλια έχουν φύγει».

Σε συνέντευξή του στο «Radio Times» ο Ramsay τόνισε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν «καταστροφικά» για τον κλάδο της εστίασης.

Ο σεφ είπε ότι αναμένει ότι θα υπάρξει μια ανοδική στροφή στην ποιότητα των εστιατορίων ως αποτέλεσμα. «Έχει εξαφανιστεί η αλαζονεία από τον κλάδο» ανέφερε, προσθέτοντας ότι τα εστιατόρια πρέπει να βελτιωθούν για να επιβιώσουν.

Προωθώντας τη νέα του εκπομπή στο BBC One, "Future Food Stars", στην οποία 12 επιχειρηματίες που ασχολούνται με το φαγητό και το ποτό ανταγωνίζονται για να συνεργαστούν μαζί του, ο Ramsay είπε ότι η πανδημία έχει διδάξει σε όλους στον κλάδο να «ανεβάσουν τον πήχη» στις υπηρεσίες τους.

«Και οι πελάτες έχουν γίνει πολύ πιο σοφοί τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα ξέρουν πολύ περισσότερα για το φαγητό από ποτέ…, για παράδειγμα, ξέρουν πώς να ετοιμάζουν το δικό τους προζύμι, έτσι όλοι στον κλάδο των εστιατορίων αναγκάζονται να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους σε υψηλότερο επίπεδο… Η πανδημία έχει διαγράψει την αλαζονεία από τον κλάδο», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις