ΕΥΖην

Gucci Collectors: Η καμπάνια του οίκου για το Fall Winter 2018/2019 (vid)


Δείτε και το πλήρες Fashion show

Gucci Collectors είναι το όνομα της καμπάνιας που μόλις λάνσαρε ο οίκος Gucci για την περίοδο Φθινόπωρο /Χειμώνας 2018-19 (Fall Winter 2018/2019). Αυτή τη σεζόν, η "φυλή των Gucci outsiders" απεικονίζεται σαν μια ομάδα εμμονικών συλλεκτών τέχνης και τεχνουργημάτων. 

Η έμπνευση για την εκστρατεία προέρχεται από αυτές τις εκκεντρικές προσωπικότητες που αναζητούν με πάθος πίνακες ζωγραφικής, αντίκες, σπάνια αντικείμενα και άλλα vintage collectibles. 

Συχνά, αυτοί οι άνθρωποι κατασκευάζουν «ιερά» με τις συλλογές τους. Ιστορικά, αυτά τα ιδιωτικά χόμπι έχουν περιστασιακά οδηγήσει στη δημιουργία μουσείων ή ιδρυμάτων. Οι εικόνες εδώ είναι μια πολύ κοντινή διερεύνηση αυτού του φαινομένου, υποδηλώνοντας την ελκυστικότητα της ιδιοσυγκρασιακής επιμέλειας.

Η καμπάνια υποστηρίζει επίσης την άποψη, ότι εκείνοι τους οποίους «ο συρμός» θεωρεί «παράξενους», είναι συχνά οι πιο ενδιαφέροντες και δημιουργικοί άνθρωποι και ότι η αληθινή ατομικότητα είναι ένδειξη υπερηφάνειας.

Τοποθετημένα σε δωμάτια αφιερωμένα σε μια ποικιλία συλλογών, κάθε εικόνα περιέχει ένα χαρακτήρα που περιβάλλεται από τα προσεκτικά συγκεντρωμένα αντικείμενα του. 

Το αποτέλεσμα είναι ένα παράθυρο σε μια σειρά έντονα προσωπικών κόσμων, όπου η αφθονία και το προσωπικό πάθος βρίσκονται στο προσκήνιο.

#guccicollectors

Δείτε και το πλήρες fashion show του οίκου Gucci για την περίοδο Fall Winter 2018/2019


 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες μόδα