ΕΥΖην

Gucci: Η καμπάνια για την ανδρική συλλογή Φθινόπωρο - Χειμώνας 2024 (+video)


Η πρώτη ανδρική συλλογή του Sabato De Sarno για τον οίκο

Η Gucci αποκαλύπτει την ανδρική καμπάνια Φθινόπωρο - Χειμώνας 2024 από τον Sabato De Sarno, απεικονίζοντας ένα ταμπλό με ξεχωριστές προσωπικότητες, που ενσαρκώνουν την πρώτη ανδρική συλλογή του νέου διευθυντή δημιουργικού για τον οίκο.

Η καμπάνια, που γυρίστηκε από τον David Sims, είναι μια ωδή στο εύρος και την ομορφιά της ανθρώπινης έκφρασης, όπου κάθε ματιά, χειρονομία και επιτονισμός έχει μια ιστορία να πει.

Απορρίπτοντας την έννοια της μόδας ως στολή, η καμπάνια γιορτάζει την ελευθερία της ερμηνείας, σε μια πρόσκληση να εξερευνήσουμε και να αγκαλιάσουμε τον αυθεντικό μας εαυτό.

Στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκεται ένα συναρπαστικό καστ μοντέλων, που συνυπάρχουν στους διαρκώς δυναμικούς χρόνους της μόδας του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Μέσα από τα ρούχα, κάθε μοντέλο μοιράζεται μια μοναδική ιστορία, ωστόσο όλα ενώνονται με κοινά νήματα πάθους, φιλίας, φόβων, ονείρων και αναμνήσεων.

Γνωστά πρόσωπα όπως ο Clément Chabernaud και ο George Barnett, που περπάτησαν στις πασαρέλες των σημαντικότερων οίκων μόδας στις αρχές της δεκαετίας του 2000, εμφανίζονται δίπλα σε νέα πρόσωπα, σε μια καμπάνια που αφηγείται τις ατομικές τους ιστορίες, απηχώντας κοινές ανθρώπινες εμπειρίες.

Η συλλογή ζωντανεύει μέσα από τις μοναδικές προοπτικές των μοντέλων, γεφυρώνοντας εποχές, ενώ αποκαλύπτει το πάντα σύγχρονο όραμα του Sabato De Sarno για τα βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας.

Κάθε μοντέλο προσφέρει μια προσωπική ερμηνεία της εμφάνισης, αποκαλύπτοντας διαφορετικές πτυχές των χαρακτήρων του, καθώς η καμπάνια γίνεται ένας ζωντανός καμβάς αυτοστοχασμού και μια γιορτή της ομορφιάς στην ατομικότητα.

Η ανδρική συλλογή Gucci Φθινόπωρο Χειμώνας 2024 θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο από τον Ιούλιο, με συγκεκριμένα κομμάτια σε προεπισκόπηση σε επιλεγμένες μπουτίκ από τον Ιούνιο.

Οι συντελεστές της καμπάνιας:

Διευθυντής Δημιουργικού: Sabato De Sarno

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Riccardo Zanola

Σκηνοθεσία: Thibault Della Gaspera

Φωτογράφος: David Sims

Στυλίστας: Alastair McKimm

Make up: Lucia Pieroni

Μαλλιά: Duffy

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα