ΕΥΖην

Η Ζιζέλ για το διαζύγιό της: "Πρέπει εσύ να βάλεις τη μάσκα οξυγόνου στον εαυτό σου"


Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bündchen) στο People, σχεδόν ένα χρόνο μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι (Tom Brady).

«Ήταν πολύ δύσκολο για την οικογένειά μου. Ήταν πολλές οι δυσκολίες, σε κάθε τομέα της ζωής μου» δήλωσε το supermodel.

«Νιώθω ότι όποτε βρέχει, ρίχνει καρεκλοπόδαρα. Με όλες τις διαφορετικές ανατροπές που παίρνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι το καλύτερο που μπορούμε, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας».

Η Ζιζέλ αποκάλυψε ότι βασίστηκε στο διαλογισμό, στην καθημερινή άσκηση και τη διατροφή για να κρατήσει τις ισορροπίες της.

«Νομίζω ότι αν δεν είχα όλα αυτά τα διαφορετικά εργαλεία...θα ήταν πολύ δύσκολο» σημειώνει. «Και νομίζω ότι όλοι μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό, γιατί όλοι έχουμε περάσει τα δικά μας "σκαμπανεβάσματα" στη ζωή μας».

Επίσης επέλεξε να βάλει τον εαυτό της σε πρώτη προτεραιότητα. «Κανείς δεν πρόκειται να το κάνει αυτό για σένα. Ο μόνος άνθρωπος είσαι εσύ. Γιατί στο τέλος είσαι εσύ ο πρώτος άνθρωπος που θα επηρεαστεί από αυτό. Και στη συνέχεια, τα παιδιά σου, ο σύζυγός σου, η οικογένειά σου. Πρέπει εσύ να βάλεις τη μάσκα οξυγόνου στον εαυτό σου» πρόσθεσε το supermodel και προέτρεψε τις γυναίκες -ιδιαίτερα τις μητέρες- να μην θεωρούν την αυτοφροντίδα ως μία πράξη εγωισμού.

«Όταν αισθάνεσαι καλά, είσαι καλύτερη μαμά, καλύτερη φίλη, πιο ήρεμη, πιο υπομονετική, πιο τρυφερή, πιο προσγειωμένη. Οπότε δεν μπορείς να αισθάνεσαι ενοχές που δίνεις προτεραιότητα στον εαυτό σου…γιατί αν είσαι άρρωστη όλοι πονάνε» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα