ΕΥΖην

James Corden και Chloe Grace Moretz μαζί σε (κωμική) web εκπομπή ομορφιάς


#BareSkinChat

Πολύ γέλιο και νέες συμβουλές ομορφιάς υπόσχεται η νέα web εκπομπή με θέματα ομορφιάς #BareSkinChat του γιαπωνέζικου brand καλλυντικών SK-II, με παρουσιαστές τον James Corden και  την Chloe Grace Moretz.

Ο ηθοποιός-παρουσιαστής και η ηθοποιός θα συναντιούνται σε μία αναπάντεχη τοποθεσία, ένα μπάνιο μαζί με άλλους διάσημους και θα αποδεικνύουν ότι η φροντίδα του προσώπου δεν πρέπει να είναι πάντα περίπλοκη και σοβαρή.

Η κωμικός Ναόμι Ουτανάμπε και η ηθοποιός Κασούμι Αριμούρα θα συμμετάσχουν επίσης στη σειρά, στην οποία οι καλεσμένοι θα περνούν δοκιμασίες που συνήθως δεν προβάλλονται σε διαφημίσεις ομορφιάς, θα χορεύουν κλακέτες ή θα κάνουν αφρόλουτρο ή θα δημιουργούν ένα βίντεο ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response) - Αυτόνομη Αισθητήρια Ανταπόκριση Μεσημβρινών - είδος χαλάρωσης που βασίζεται σε συγκεκριμένους ήχους μαζί με εικόνα.

"Γέλασα τόσο πολύ στα γυρίσματα του Bare Skin Chat και νιώθω ότι το κοινό θα διασκεδάσει πολύ", ανέφερε η Γκρέις Μορέτζ

"Μερικές φορές θέλετε να πάρετε τη φροντίδα του δέρματος λιγότερο σοβαρά, δεν πρέπει να είναι τόσο σύνθετη, ξέρετε;" τόνισε.

Είναι η πρώτη φορά που ο Άγγλος ηθοποιός, κωμικός, τηλεοπτικός παρουσιαστής και τραγουδιστής συμμετέχει σε διαφημιστική εκστρατεία προϊόντων ομορφιάς. Μέχρι τώρα έχει πάρει μέρος σε διαφημίσεις των Microsoft, Apple Music και Sainsbury's.

«Ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν να συνεργαστώ με σειρά φροντίδας του δέρματος. Τώρα σαπουνίζω το πρόσωπό μου με SK-II πρωί, μεσημέρι και βράδυ!», είπε.

Ο Σαντίπ Σεθ, αντιπρόεδρος της Global SK-II, δήλωσε: «Στους καταναλωτές αυτές τις μέρες δεν αρέσει να πιέζονται να αγοράσουν ένα προϊόν. Πρέπει να συμπεριφερόμαστε λιγότερο σαν brand που προσπαθεί να πουλήσει και περισσότερο ως brand που δημιουργεί μια ανθρώπινη σχέση με τους καταναλωτές», είπε.

Η σειρά Bare Skin Chat άρχισε να προβάλλεται στο YouTube από τις 25 Μαρτίου και νέο επεισόδιο θα παρουσιάζεται κάθε δεκαπενθήμερο.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα