Επιχειρήσεις

Και ο Πάνος Γερμανός στο Virtus SE Fund -Πήρε 5,2% της Ideal


 Μετά την Τρ. Πειραιώς αποκαλύπτεται άλλος ένας μεγαλομέτοχος (μεριδιούχος) του Virtus South European Fund του Λάμπρου Παπακωνσταντίνου, που έχει πραγματοποιήσει πολλά deals στην ελληνική αγορά, αποκτώντας συμμετοχές σε αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Είναι η Olympia Group του Πάνου Γερμανού, που φαίνεται ότι κατείχε 14,9% στο fund. Οπως έγινε και  στην περίπτωση της Τρ. Πειραιώς, η συμμετοχή της αποκαλύπτεται με τη διάλυση του fund και τη διανομή στους μεριδιούχους του των μετοχών που κατείχε.

 Πρόσφατα το Virtus SΕ διένειμε στους μεριδιούχους το 35,11% των μετοχών της εισηγμένης εταιρείας Ideal Group, τις οποίες είχε αποκτήσει μέσω ΑΜΚ με εισφορά εις είδος.
 Οπως  ανακοινώθηκε, από τη διανομή αυτή περιήλθε στην Olympia Group το 5,23% της Ideal. Το ποσοστό αυτό αντιστοιχεί σε μερίδιο 14,9% στο διαλυθέν fund.
 Ετσι η χόλντινγκ του Πάνου Γερμανού γίνεται... “από σπόντα” μεγαλομέτοχος της Ideal, μαζί με την Τρ. Πειραιώς, τον Λάμπρο Παπακωνσταντίνου και τον παλιό μέτοχο της εταιρεία Χάρη Δαυίδ.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αποκαλύψει το Sofokleousin, στην Τρ. Πειραιώς περιήλθε το 7,89% της Ideal, ποσοστό που αντιστοιχεί σε συμμετοχή 22,5% της τράπεζας στο fund

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα