Διεθνή

Κίνα: Πήγε για "ραντεβού στα τυφλά" στο σπίτι υποψήφιου συντρόφου, αλλά κηρύχθηκε lockdown και... έμεινε εκεί


Όταν οι αρχές της πόλης Ζενγκζού στην Κίνα έθεσαν αιφνιδιαστικά σε καθεστώς lockdown την πόλη, την περασμένη εβδομάδα, μια νεαρή γυναίκα, που έγινε γνωστή μόνο με το επίθετό της, Γουάνγκ, δειπνούσε στο σπίτι ενός άνδρα με τον οποίον είχε ραντεβού στα τυφλά.

"Λίγο αφότου έφθασα στην Ζενγκζού, σημειώθηκε έξαρση νέων κρουσμάτων κορονοϊού και η κοινότητά του μπήκε σε lockdown με αποτέλεσμα να μην μπορώ να φύγω από το σπίτι του", είπε η γυναίκα στην εφημερίδα The Paper, που εδρεύει στην Σανγκάη, προσθέτοντας ότι είχε μεταβεί σε αυτή την πόλη με σκοπό να παραμείνει μια εβδομάδα και να γνωρίσει υποψήφιους συντρόφους.

"Μεγαλώνω και η οικογένειά μου μού πρότεινε δέκα υποψήφιους συντρόφους...Ο πέμπτος ήθελε να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του στη μαγειρική και με κάλεσε στο σπίτι του για δείπνο".

Εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι του η Γουάνγκ ξεκίνησε να ανεβάζει σύντομα βίντεο, τα οποία κατέγραφαν την καθημερινότητά της μετά το αιφνιδιαστικό lockdown. Τα βίντεο αυτά, τα οποία δείχνουν τον υποψήφιο να της μαγειρεύει, να κάνει οικιακές εργασίες και να εργάζεται στον υπολογιστή του όσο εκείνη κοιμάται, έγιναν viral.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν κατάφερε να ανθίσει ο έρωτας στη διάρκεια αυτού του παρατεταμένου ραντεβού στα τυφλά, όπως λέει η ίδια, αφού αναζητεί έναν πιο ομιλητικό σύντροφο.

"Πέραν από το γεγονός ότι είναι ...σχεδόν μουγγός όλα τα άλλα πάνω του είναι αρκετά καλά", είπε η γυναίκα στην The Paper. "Παρότι το φαγητό που φτιάχνει είναι μέτριο, εξακολουθεί να θέλει να μαγειρεύει, κάτι που βρίσκω θαυμάσιο".

Από την περασμένη εβδομάδα έχουν καταγραφεί περισσότερα από 100 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ζενγκζού, καθώς η Κίνα αγωνίζεται για να αναχαιτίσει την έξαρση τόσο της παραλλαγής Δέλτα όσο και της Όμικρον.

Λιγοστές πόλεις, περιλαμβανομένης της Σιάν, έχουν μπει σε lockdown με αποτέλεσμα τα 14 εκατομμύρια κάτοικοί της να έχουν περιοριστεί στα σπίτια τους. Άλλες πόλεις έχουν επιβάλει περιορισμένες καραντίνες για συγκεκριμένες περιοχές και κάποιες πραγματοποιούν μαζικά διαγνωστικά τεστ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα