Αθλητικά

Μεθυσμένος πήγαινε στην προπόνηση της Λέστερ ο Βάρντι


Αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της μυθικής φετινής πορείας της Λέστερ η οποία κατάφερε να κατακτήσει την Premier League. Ο λόγος για τον Τζέιμι Βάρντι ο οποίος, όπως γίνεται γνωστό είχε πρόβλημα με το ποτό...

Αυτό όμως που είναι εντυπωσιακό ο γνωστός πλέον σκόρερ δεν είχε πρόβλημα με το αλκόολ όταν βρίσκονταν στα "αζήτητα" αλλά μόλις "φούσκωσαν" οι λογαριασμοί του και έγινε γνωστός.  

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Λέστερ, Αϊγιαβάτ Σριβαντχαναπράμπα μιλώντας σε περιοδικό στην πατρίδα του, είπε: «Στην αρχή δεν ήθελα να πάρουμε στην ομάδα τον Βάρντι. Είχα ρωτήσει τον Νάιτζελ Πίρσον και τον Στιβ Γουόλς για αυτόν, τσέκαρα τις εκθέσεις των σκάουτ και τότε άρχισα να πιστεύω πως θα γίνει μια καλή προσθήκη. Δεν πίστευα αρχικά πως είχε ό,τι χρειάζεται για να παίξει στην Premier League. Όταν τον αποκτήσαμε ήρθε και με ευχαρίστησε που άλλαξα τη ζωή του. Ποτέ του δεν είχε τόσα χρήματα και ήταν ενθουσιασμένος» ανέφερε αρχικά.

Και κατέληξε λέγοντας: Πήγε από τον πάτο στην Championship και άρχισε να πίνει κάθε μέρα. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε, μέχρι που κάποια μέρα μού είπαν πως είχε ερχόταν συχνά μεθυσμένος στην προπόνηση. Μου είπε πως δεν ήξερε τι να κάνει, γιατί ποτέ του δεν είχε τόσα λεφτά. Τότε τον ρώτησα ‘αυτό είναι το όνειρό σου; Έτσι θέλεις να είναι η ζωή σου;. Μετά από αυτή την κουβέντα σταμάτησε το ποτό κι άρχισε να δουλεύει σκληρά»

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις