Οικονομία

Νέα ημερομηνία της Έκθεσης Βιομηχανικής Τεχνολογίας Hannover Messe 2022


Για την περίοδο από 30 Μαΐου έως 02 Ιουνίου 2022, μεταφέρεται, λόγω των εκτεταμένων κρουσμάτων Covid-19, η Παγκόσμια Έκθεση Βιομηχανικής Τεχνολογίας Hannover Messe, της οποίας επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Τη σχετική απόφαση έλαβε η διοργανώτρια αρχή, Deutsche Messe AG.

«Η έκθεση είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Απρίλιο, ωστόσο ο υψηλός αριθμός περιστατικών Covid-19 στη Γερμανία και σε πολλές γειτονικές χώρες, μας υποχρέωσε να αποφασίσουμε -από κοινού με τους εκθέτες μας- την αναβολή του προγραμματισμού της Hannover Messe. Το περασμένο έτος απέδειξε ότι οι καλοκαιρινοί μήνες είναι οι καλύτεροι για μεγάλες εκδηλώσεις, καθότι ο αριθμός των κρουσμάτων της πανδημίας περιορίζεται αισθητά», δήλωσε ο Dr. Jochen Köckler, διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Messe AG.

Η φετινή έκθεση θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες λόγω της πληρότητας που εμφανίζει το Εκθεσιακό Κέντρο του Αννόβερου τον Ιούνιο, ενώ από το 2023, η Hannover Messe θα επανέλθει στην κανονική πενθήμερη διοργάνωσή της.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα