ΕΥΖην

"Πάρε τον μάνατζέρ μου": Στα σκαριά η βρετανική εκδοχή της γαλλικής σειράς


Αν και προβάλλεται από το 2015, η γαλλική σειρά "Πάρε τον μάνατζέρ μου" έγινε πρόσφατα παγκόσμια επιτυχία και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο Netflix, που την έκανε προσβάσιμη σε ένα ευρύτερο κοινό.

Ενώ το πνεύμα και ο τόνος της δραματικής κομεντί είναι αναμφισβήτητα γαλλικά, η υπόθεση είναι παγκοσμίως αντιγράψιμη και ήταν μόνο θέμα χρόνου χώρες σε όλο τον κόσμο να ακολουθήσουν την επιτυχημένη φόρμουλα του "Call My Agent!".

Η σειρά η οποία θα επιστρέψει για μια πέμπτη σεζόν και μια ταινία, επικεντρώνεται σε μια ομάδα ελίτ μάνατζερ ταλέντων που διαχειρίζονται τη σταδιοδρομία και τα ξεκαρδιστικά ελαττώματα των διάσημων ηθοποιών πελατών τους, που απεικονίζονται από σταρ της πραγματικής ζωής, οι οποίοι υποδύονται μεγαλοποιημένες εκδοχές τους (Μόνικα Μπελούτσι, Ζαν Ρενό, Joeystarr κ.α).

Η πρώτη διασκευή ανακοινώθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει για τη βρετανική εκδοχή του Call My Agent! (ή Dix pour cent) και οι πρωταγωνιστές που θα υποδυθούν το υπόλοιπο φιλόδοξο προσωπικό του ASK Agency ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα.
 
Σύμφωνα με το Deadline, η Λίντια Λέοναρντ, υποψήφια για Tony ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει ως Ρεβέκκα, ένας ρόλος που βασίζεται χαλαρά στην Αντρέα. Οι Τζακ Ντάβενπορτ, Μάγκι Στιντ, Τζιμ Μπρόντμπεντ, εντάχθηκαν επίσης στο καστ της σειράς, στην οποία θα κάνουν εμφανίσεις πολλοί διάσημοι Βρετανοί ηθοποιοί.

«Μερικές φορές οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι κωμωδίες δεν ταξιδεύουν καλά, αλλά όταν υπάρχει ο σωστός συνδυασμός κωμωδίας και δράματος και μια ισχυρή ιστορία μπορούν απόλυτα να ταξιδέψουν, δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός Κρίστιαν Μπάουτε στο Deadline.

«Η ανταπόκριση που έχει η σειρά οφείλεται στους χαρακτήρες της με τα πολλά ελαττώματα, που ενώνονται ως κοινότητα για να τα καταφέρουν ενάντια στις πιθανότητες. Η σειρά τελικά εκφράζει την ανθρώπινη υπόσταση με πολύ γλυκό τρόπο» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης