Την έντονη αντίδρασή τους στις αποφάσεις της πλειοψηφίας των μελών της ΝΔ που ελήφθησαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση στην Προκαταρκτική Επιτροπή εξέφρασαν με δηλώσεις του οι βουλευτές - μέλη της Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Μιλένα Αποστολάκη δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το πέρας των εργασιών της Επιτροπής: «Ισχυρίζονται ότι είναι αθώος (εν. τον κ. Τριαντόπουλο) αλλά τον παραπέμπουν και μαζί με τις υπόλοιπες μεθοδεύσεις τους διακινδυνεύουν την ακυρότητα της διαδικασίας. Ο Πρωθυπουργός θα υποστεί τις συνέπειες από την οργανωμένη από τον ίδιο επίθεση στους θεσμούς και την νομιμότητα».
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη δήλωσε: «Κυνισμός, δείλια, παραλογισμός και μεθόδευση. Με εκατό λέξεις ο κ. Τριαντόπουλος είπε "είμαι αθώος". Η ΝΔ τον παραπέμπει στην δικαιοσύνης ως "αθώο". Η συγκάλυψη συνεχίζεται. H ΝΔ στροβιλίζεται. Ο τυφώνας μεγάλος, δεν υπάρχει επιστροφή».
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Γιώργος Μουλκιώτης από τη δική του πλευρά ανέφερε σε δηλώσεις του ότι «καμία έρευνα από την Προανακριτική Επιτροπή με πρωτοβουλία και αποκλειστική ευθύνη της πλειοψηφίας της ΝΔ. Ο κ. Τριαντόπουλος οδηγείται στην δικαιοσύνη με ένα πόρισμα, που θα είναι πόρισμα της πλειοψηφίας χωρίς αποδείχτηκα υλικά. Χωρίς κανένα έγγραφο, χωρίς οποιαδήποτε άλλο στοιχείο υπάρχει και απαιτούν το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής».