ΕΥΖην

Στον Άρη με τη Ναόμι Κάμπελ το AW2023 του οίκου Off White από τον IB Kamara (fashion show)


Tο βλέμμα στο μέλλον έστρεψε ο IB Kamara, νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στον Off White, γυρίζοντας σελίδα με την κολεξιόν AW23 για μια νέα περίοδο του οίκου.

«Μόνον ένας Virgil θα μπορούσε να υπάρχει» είπε, αναφερόμενος στον εκλιπόντα Abloh. «Συνεχώς καινοτομούσε και σκεφτόταν μπροστά και μας άφησε μια φίρμα που μπορεί να επανεφευρίσκει τον εαυτό της, να αναπτύσσεται και να αντέχει στις δοκιμασίες του χρόνου. Αυτή η κολεξιόν σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας πορείας, εμπνευσμένης από την οικοδόμηση του κόσμου. Οραματίζεται κάτι που ακόμη δεν υπάρχει» ανέφερε με αφορμή το πρόσφατο show με τίτλο «Lunar Delivery».

Σε έναν σπηλαιώδη χώρο με λεπτή κόκκινη άμμο και βράχους που προεξείχαν, οι παρευρισκόμενοι μεταφέρθηκαν στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη.

Στη μέση, μια μεταλλική, με αντανακλαστικές επιφάνειες, σφαίρα, με τα μοντέλα να υφαίνουν τις διαδρομές τους γύρω της, ενώ τα πόδια τους σήκωναν συννεφάκια άμμου.

Η ομάδα που οδηγούσε τους θεατές στις θέσεις τους φορούσε T-shirt με το σλόγκαν "I need space".

Στην πρώτη εμφάνισή της σε πασαρέλα φέτος, το σούπερμοντελ Ναόμι Κάμπελ βάδισε φορώντας ένα στενό μαύρο φόρεμα με ένα πελώριο μαύρο δαχτυλίδι στη λαιμόκοψη. Στο τέλος του show, η Κάμπελ - στενή φίλη του Virgil Abloh - επέστρεψε στο πλάι του IB Kamara (https://www.instagram.com/p/CpS4N7mufjI/).

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα